|
|
|
Witam jakie są wasze opinie na temat zabiegów dłonie, stopy ? Idzie lato trzeba zadbać o siebie i mam pytanie czy warto.
Co należy zrobić po upadku? To, co robią dzieci: podnieść się. |
|
|
|
|
Co należy zrobić po upadku? To, co robią dzieci: podnieść się. |
|
Dołączył: 3 Kwie 2013r. Skąd: Stalowa Wola (podkar Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Profesjonalnie i w milej atmosferze wykonywane zabiegi
abra-kadabra. |
|
|
|
|
CYTAT Witam jakie są wasze opinie na temat zabiegów dłonie, stopy ? Idzie lato trzeba zadbać o siebie i mam pytanie czy warto. Ja również jak najbardziej polecam. |
|
|
|
|
Lucisk i Danalim jak wytłumaczycie to samo ip bo fascynująca zbieżność, przypadek taki.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
A jakie Ty Jacku masz wytłumaczenie? Objaw nam jedyną prawdę. Nie piszesz czasem nie na temat? To chyba nieładnie...
|
|
|
|
|
SzoPeN może "wszechwiedzący" Jacek ma zmysł detektywistyczny albo rentgena w oczach i potrafi jednocześnie przenikać przez ludzkie myśli za sprawą telepatii czy czegoś tam jeszcze i po tym wnioskuje że DanaLim i Lucisk to jedna i ta sama osoba
Jacek - Twoje stwierdzenie jest żałosne. Widać są jeszcze na tym świecie osoby, które są zadowolone z usług kosmetyczki i nie boją się tego powiedzieć na forum, chociaż kto wie być może po Twoim posądzaniu ich o podszywanie się pod te same osoby jednocześnie zaczną nie chętnie dzielić się na forum swoimi opiniami a to była by strata dla forum, gdyż nie rozwijało by się a do tego chyba nie chcesz dopuścić. >><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
Ja widze tyrochę więcej parametrów niż wy. Widzę min Ip osoby piszącej i niestety ale nie lubię reklamy. Miałem nadzieje że zostanie to wytłumaczone o co chodzi ale skoro występuje reklama usuwam taki temat, a osobe dodaje do listy uważać.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|