NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Szukam ... »
1 2 »
Perfumy FM, gdzie kupię
ff
Wysłany: 9 Kwie 2013r. 21:43  
Czy w Stalowej Woli można gdzieś kupić perfumy FM ( Feredico Mahora)? Interesują mnie opinie na temat zapachów tej marki.

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 9 Kwie 2013r. 21:43  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Kwie 2013r. 21:52  
Ale to nie są zapachy tej marki, której nazwy nie wypowiem.
Oni ich nie skomponowali w zaciszu laboratoruim.
To są podróbki róznych znanych marek.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Kwie 2013r. 21:59  
CYTAT

I to bardzo odbiegające od prawdziwych zapachów.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Kwie 2013r. 22:28  
THANATOS mogę Ci dać namiary na p.w na dziewczynę, która zajmuje się zamawianiem i rozprowadzaniem tych perfum ale osobiście nie polecam to podróbki,które wcale nie pachną długo a ceny jak na podróbki nie są tanie.

>><> ----> Szczęście to je­dyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><<
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Kwie 2013r. 08:23  
CYTAT
CYTAT

I to bardzo odbiegające od prawdziwych zapachów.

Tu sie z tobą nie zgodze wg mnie bardzo nie odbiegaja od orginalu. A co do ceny nie kazdy moze sobie pozwolic na perfume w granicach ceny 200-300 zl bo srednio tyle kosztuje perfuma.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Kwie 2013r. 10:25  
CYTAT
Tu sie z tobą nie zgodze wg mnie bardzo nie odbiegaja od orginalu. A co do ceny nie kazdy moze sobie pozwolic na perfume w granicach ceny 200-300 zl bo srednio tyle kosztuje perfuma.

Nie odbiegają od oryginału? Oryginał utrzyma się kilka ładnych godzin, będzie pachniał intensywnie, cały czas tak samo.
I co, dalej nie odbiegają od oryginału? potluczony

Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Kwie 2013r. 10:27  
Lepiej zapłacić i mieć perfumy długi czas (utrzymują się długo jeśli są oryginalne) niż kupować z FM co jakiś czas gdzie po zakupie xbutelki uzbiera się kwota oryginalnej która staryczy na ten sam czas co kilka FM.

abra-kadabra.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Kwie 2013r. 10:49  
Dior - Fahrenheit jego wersja z FM jest nie przyjemna, tylko przypomina prawdziwego fahrenheita, po dłuższej chwili pachnie juz zdecydowanie inaczej i bardzo nie przyjemnie. A Giorgio Armani Black Code w wersji FM o największym zaperfumowaniu przestaje pachnieć za kilka godzin.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Kwie 2013r. 12:22  
Fakt nie każdego stać na drogie i oryginalne perfumy ale jeśli miałabym do wyboru perfumy z Avonu, Oriflame (to nie jest reklama - Oczywiście nie wszystkie, bo niektóre też utrzymują się krótko na ciele ale są zdecydowanie lepsze od tych z FM) to nie wybrałabym tych z FM.

>><> ----> Szczęście to je­dyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><<
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Kwie 2013r. 12:58  
Niestety, dużo ludzi chce na siłę poczuć się bogatym smiech2 Ja zawsze wychodzę z założenia, że jeżeli mnie nie stać, to nie kupuję. Wolę bluzkę z Reserved niż z ZARRY, Borgio Ermani czy Chennel.

Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Kwie 2013r. 13:30  
nessie - racja umiech

odnośnie jeszcze szkoleń z FM (jak pozyskać klienta itd) kiedyś przyszła do mnie znajoma z próbkami, katalogami i powiem Wam, że normalnie jej pranie mózgu chyba zrobili, bo gadała jak najęta o słupkach, wykresach jak na tym można się wzbogacić ile zarabiają pozostali ludzie, jakie mają samochody, kontakty itd. A prawda jest taka że ona mało co na tym zarabia, nie ma zamówień bo każdy się poznał co to za kosmetyki. To tylko tak pięknie brzmi a to jedna wielka lipa.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Kwie 2013r. 18:09  
CYTAT

Znajomy kiedyś to sprzedawał, wiec miałem okazję przetestować.

Zrobiłem test - na jedną rękę FM, na drugą - pierwowzór (tak, przedstawiciele FM powiedzą, że to tylko inspiracja...). W przypadku 5-7 testów (każdego dnia inny) o pewnym podobieństwie można było mówić tylko w 1 przypadku, ale to i tak było dość naciągane. Moim zdaniem szkoda pieniędzy.

A skoro o pieniądzach mówimy: mając ich mnej na zachcianki nie lepiej kupić jakąś Pumę, Adidasa czy Avona niż podrabianego Hermesa? (Tak, wiem - to nie podróba, to inspiracja...).

CYTAT
odnośnie jeszcze szkoleń z FM (jak pozyskać klienta itd) kiedyś przyszła do mnie znajoma z próbkami, katalogami i powiem Wam, że normalnie jej pranie mózgu chyba zrobili, bo gadała jak najęta o słupkach, wykresach jak na tym można się wzbogacić ile zarabiają pozostali ludzie, jakie mają samochody, kontakty itd. A prawda jest taka że ona mało co na tym zarabia, nie ma zamówień bo każdy się poznał co to za kosmetyki. To tylko tak pięknie brzmi a to jedna wielka lipa.

Hehehe, typowe MLM. Gro dochodu generuje rozprowadzanie towaru wśród dystrybutorów. No ale te opowieści o samochodach i forsie ciągle przyciągają naiwniaków...

A psychopath is better than no path
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Kwie 2013r. 18:41  
monkeymafia82, w języku polskim nie występuje takie słowo jak "perfuma" (albo co gorsza "perfum", jak niektórzy mówią), są tylko perfumy, w liczbie mnogiej.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Kwie 2013r. 19:40  
CYTAT
monkeymafia82, w języku polskim nie występuje takie słowo jak \"perfuma\" (albo co gorsza \"perfum\", jak niektórzy mówią), są tylko perfumy, w liczbie mnogiej.

Oki ide do sprzedawcy i mowie: Poprosze o jedna perfumy hahhahahahhaha!!!!!!!!!!!!!!!!!.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Kwie 2013r. 19:50  
nie, mówisz: poproszę perfumy lub jedną sztukę perfum. tak samo jak mówisz: poproszę drzwi, nawet gdy chcesz tylko jedne.
nie mam w zwyczaju obrażania ludzi, ale tylko debila mogło to tak rozśmieszyc.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Kwie 2013r. 21:49  
CYTAT
nie, mówisz: poproszę perfumy lub jedną sztukę perfum. tak samo jak mówisz: poproszę drzwi, nawet gdy chcesz tylko jedne.

mistrzu!

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Kwie 2013r. 22:12  
Kilroy masz rację są niestety jeszcze tacy naiwni ludzie i sądzą, że zarobią na tym krocie. Szkoda słów ...

Prywatna wiadomość 

no1
no1
ff
Wysłany: 11 Kwie 2013r. 01:49  
CYTAT

100% racji, ale to niestety walka z wiatrakami.

Co do MLM - to była jest i zawsze będzie kupa. A konkretnie - kupa naiwnych ludzi, którzy zwabieni opowieściami o niebywałych bogactwach rozprowadzają za grosze produkty dla gościa na samej górze, który chyba jako jedyny się na tym bogaci i śmieje z frajerów na dole. Co gorsza ci naiwniacy próbują wciągać w ten "biznes" rodzinę i znajomych...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Kwie 2013r. 09:26  
CYTAT

No i uzyles magicznego "co gorsza" slowa "perfum".

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Kwie 2013r. 10:11  
CYTAT

CYTAT
No i uzyles magicznego \"co gorsza\" slowa \"perfum\".

O jezus maria teraz to z krzesla spadlam. Money Ty znasz cos takiego jak odmiana przez przypadki (mianownik, celownik, dopelniacz wolacz itd...)

Zatem wyjasnie Ci: w jezyku polskim nie ma slowa TEN perfum są TE perfumy. Odmieniajac przez przypadki slowo PERFUMY masz : perfumy, nie mam tych PERFUM, myślę o tych PERFUMACH, widzę te PERFUMY... a więc dochodzimy do wniosku ze w jezyku polskim slowo PERFUM istnieje tylko i wylacznie jako jeden z przypadkow slowa PERFUMY.

Gdybys chcial przez przypadki odmienic slowo TEN perfum otrzymalmys ten perfum, chcę tego perfuma, widzę tego perfuma.

Podsumowując: wynocha do szkoly z powrotem!

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Kwie 2013r. 10:14  
ok, widzę, że muszę wyrazic się precyzyjniej. nie istnieje słowo "perfum" w mianowniku liczby pojedyńczej (ten perfum czy ta perfum - nie ma czegoś takiego). natomiast w zdaniu, które napisałam słowo "perfum" to dopełniacz liczby mnogiej (kogo? czego? tych perfum) od słowa perfumy.
odmiana przez pozostałe przypadki:
M - te perfumy,
D - tych perfum,
C - tym perfumom,
B - te perfumy,
N - tymi perfumami
Ms - o tych perfumach,
W - PERFUMY!!!

to jest naprawdę żenujące, takich rzeczy uczą w podstawówce.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Kwie 2013r. 12:34  
Dziewczyny powiedźcie lepiej, jakie zapachy wam się podobają, zamiast wykładać język Miodka.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Kwie 2013r. 13:10  
dedek nie no zapachy nawet nawet ale krótkotrwałe i ceny wysokie jak na podróbki

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Kwie 2013r. 13:18  
CYTAT
Czy w Stalowej Woli można gdzieś kupić perfumy FM ( Feredico Mahora)? Interesują mnie opinie na temat zapachów tej marki.

Witam Wszystkich Serdecznie umiech

Przeczytałem wszystkie te wasze komentarze i aż mi się wierzyć nie chce jak wy ludzie możecie żyć w tak wielkim błędzie...
Wy nie macie żadnego pojęcia skąd w ogóle się wzięły perfumy marki FM BY FEDERICO MAHORA umiech

Na same słownictwo, że perfumy firmy FM to podróby, to aż śmiać mi się chce umiech

To żadne podróby tylko marka własna, a czemu perfumy firmy FM mają podobny zapach do tych z innych marek to wszystko na ten temat wytłumaczy wam 13 minutowy filmik z you tube...
Oto link: http://www.youtu(...)Zj4l5Ruo

I Bardzo was proszę zanim zaczniecie wypisywać jakieś plotki/głupoty na daną firmę to najpierw sami to dokładnie sprawdźcie, bo "wejść" na internet, zalogować, się na forum i wypisać teksty na daną firmę, by ją oczernić to żaden problem....

FM GROUP Polska jest firmą z branży FMCG działającą w sektorze marketingu wielopoziomowego. Została założona w 2004 roku we Wrocławiu przez Artura Trawińskiego.

Odniesiony w kraju sukces umożliwił firmie dynamiczne wkroczenie na rynki zagraniczne. Obecnie marka FM GROUP jest znana i ceniona w kilkudziesięciu krajach w Europie, Ameryce Północnej i Południowej, Australii, Afryce oraz w Azji. Na całym świecie z FM GROUP współpracuje około 589 000 Dystrybutorów, z czego ponad 200 000 działa w Polsce.

Produktem flagowym FM GROUP Polska są wysokiej klasy perfumy i wody perfumowane, tworzone przy współpracy z firmami PERFAND oraz DROM Fragrances. Uzupełnieniem asortymentu są produkty perfumeryjne (m.in. balsamy, żele pod prysznic, wody po goleniu, kremy do rąk, pianki do golenia, perfumy do włosów oraz inne perfumowane kosmetyki).

W listopadzie 2008 roku firma wkroczyła w nowy segment, wprowadzając na rynek doskonałej jakości środki czystości pod marką FM GROUP FOR HOME.

Od października 2009 roku klienci i Dystrybutorzy FM GROUP mogą korzystać z usług wirtualnego operatora telefonii komórkowej FM GROUP Mobile.

Najnowsze osiągnięcie FM GROUP to kolekcja kosmetyków kolorowych FM GROUP MAKE UP, stworzona w oparciu o składniki mineralne wzbogacone ekstraktami i olejkami roślinnymi.

FM GROUP Polska oraz FM GROUP World są zdobywcami wielu nagród:
 Gazele Biznesu 2010 dla FM GROUP Polska i FM GROUP World oraz Gazele Biznesu 2011 dla FM GROUP World,
 Godło Art of Packaging 2010 dla kolekcji SPA SENSES – dla najlepszego opakowania w kategorii Zdrowia i urody,
 Qltowy Kosmetyk 2011 dla cukrowego peelingu do ust,
 Laur Klienta – Odkrycie 2011 dla FM GROUP World w kategorii Kosmetyki dystrybuowane w kanale pozasklepowym,
 Superprodukt 2011 Czytelniczek „Świata Kobiety” dla kolekcji SPA SENSES,
 Qltowy Kosmetyk 2012 dla Wody perfumowanej FM 329.
 Superprodukt 2012 Czytelniczek „Świata Kobiety” dla serum do twarzy ß-Glucan Active.
 Diament Forbesa 2013 dla FM GROUP Polska.

Jeśli macie jakie kolwiek pytania lub wątpliwości to Proszę pisać SMS do mnie na numer 888-560-662, do wszystkich na pewno od dzwonie i rozwieje wasze wątpliwości. Posiadam nie podważalne na to dowodyumiech Pozdrawiam i jak coś to Proszę o kontakt umiech

Prywatna wiadomość 

no1
no1
ff
Wysłany: 11 Kwie 2013r. 14:07  
adrianxd61...

1. Gadki o dynamicznych rozwojach itp. zostaw sobie dla młodych "rekrutów".
2. Twoja reklama i próba obrony firmy są co najmniej śmieszne. Nigdy nie miałem styczności z marką FM, ale po Twoim poście tym bardziej ich nie wypróbuję.
3. Filmik na youtube jest hm... amatorski? Siedzę w tej branży i po prostu żal to oglądać. Do tego wyłączyliście komentarze jakbyście się bali opinii? Stwierdzenie, że "perfumy FM są LEPSZE niż te z perfumerii"... nawet nie zasługuje na jakikolwiek komentarz.

Nie pozdrawiam.

Prywatna wiadomość 

1 2 »

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Szukam ... »