|
|
|
Witam, kogo możecie polecić do wykonania paznokci hybrydowych i pediciure?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
W Primadonnie na pewno ci super zrobią
|
|
Dołączył: 3 Kwie 2013r. Skąd: Stalowa Wola (podkar Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
A ja polecam Salon Urody Ladys pani Paulina robi świetne paznokcie ;-)
abra-kadabra. |
|
|
|
|
Polecam pani Ania Kruk z Poniatowskiego.Salon nazywa się Pantera.
Miałam robione już 4 razy i jest ok.Cena adekwatna do usługi.Jestem bardzo zadowolona. |
|
|
|
|
na jakiej firmie Hybrydów pracujecie !!!!
|
|
|
|
|
Mnie interesuje konkretna cena jaką trzeba zaplacic za pazurki. Gdzie robią tanio i dobrze?
|
|
|
|
|
Witam
mialam kilka razy robione pazurki w kilku salonach i musze powiedziec ze dosc kiepsko w naszych stronach robia pazurki dlatego postanowilam zainwestopwac i sama kupilam sobie sprzet i robie sobie w domu lepsze niz te Panie Ja robie na hybrydach CND Shellaca a placilam w salonach od 80 do 120 zloty i byly przewaznie robione na IBD, lub inncyh tanszych |
|
|
|
|
ja to w ogóle nie uznaję takich rzeczy na paznokciach poczynając od tipsów po ten innowacyjny manicure hybrydowy, jakby nie było jest to po prostu sztuczne i chyba lepiej wyglądają naturalne paznokcie pomalowane ładnym lakierem
|
|
|
|
|
CYTAT ja to w ogóle nie uznaję takich rzeczy na paznokciach poczynając od tipsów po ten innowacyjny manicure hybrydowy, jakby nie było jest to po prostu sztuczne i chyba lepiej wyglądają naturalne paznokcie pomalowane ładnym lakierem dobrze zrobione hybrydy wyglądają jak zawykły lakier, tylko trzymają się 2 tygodnie Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
|
|
Dziewczyny jest konkurs jeden z salonów kosmetycznych ogłosił konkurs na fanpage na fejsie do wygrania zaproszenie na MANICURE HYBRYDOWY z racji iż zostane posądzona o krypto reklame info na PW.
abra-kadabra. |
|
|
|
|
UP UP UP
abra-kadabra. |
|
|
|
|
CYTAT Witam mialam kilka razy robione pazurki w kilku salonach i musze powiedziec ze dosc kiepsko w naszych stronach robia pazurki dlatego postanowilam zainwestopwac i sama kupilam sobie sprzet i robie sobie w domu lepsze niz te Panie Ja robie na hybrydach CND Shellaca a placilam w salonach od 80 do 120 zloty i byly przewaznie robione na IBD, lub inncyh tanszych Moja koleżanka która ukończyła kosmetologie w KRK i teraz w Stalowej pracuje na CND wiem bo nawet wczoraj mi robiła i bierze tylko 60zł ;-) abra-kadabra. |
|
|
|
|
A ktoś próbował robić samodzielnie?
|
|
|
|
|
Ja robie sobie regularnie paznokcie samodzielnie. Nie jest to takie trudne, w sieci masz sporo poradników, jak na przykład tutaj:
https://refor(...)i-wybrac Na stronie jest sporo wpisów na temat tego jak piłować paznokcie jak wybrać odpowiedni kolor jak zdejmować manicure hybrydowy Można też właczyć sobie filmik na youtubie. Polecam, przy odrobinie pracy można zaoszczedzić bardzo dużo pieniędzy |
|