|
|
|
Witam,
Proszę o pomoc jaką szkołę jazdy wybrać zależy mi aby wykładay jak i praktyka był rzetelne . nie chce robic kursu 4 mesiące ;-) prosze pomocy syanley |
|
|
|
|
syanley |
|
|
|
|
Najlepiej taką gdzie łapówek nie biorą, bo ostatnio o tym głośno i o zatrzymywaniu praw jazdy uzyskanych za łapówki też coś słychać, niektórym się ciepło robi, abyły (i jeszcze są) szkoły jazdy co głównie na łapówkach działały - (taka opinia od lat o niektórych chodziła).
Ja polecam Rotrans - jeden z najstarszych sprawdzony ośrodek, ja sam i masa moich znajomych tam robiła prawko, z propozycjami łapówek nikt nawet nie próbował wychodzić, kurs około 2 mce trwał. Poszukaj w archiwum temat o prawie jazdy był bardzo dużo razy wałkowany. |
|
|
|
|
polecam szkołę jazdy TRAMP sama niedawno robiłam prawo jazdy i kurs nie trwał długo, miła atmosfera i wszystko tłumaczone jest tak żeby kursant zrozumiał
|
|
|
|
|
Jeff wiem że temat już poruszam który był wałkowany ale opinie były troche przestarzałe zależy mi aby trafic do dobrej szkoły gdzie faktycznie sie nauczę a nie tylko sobie pojeżdzę aby nastepnie dokupic 15 godzin hehehe. ale dzięki za podpowiedź.
syanley |
|
|
|
|
Im mniejsza szkoła tym lepiej, bo wtedy co do sekundy Cie traktuja i wyjazd. Dlatego polecam "mechanik"
|
|
|
|
|
Robilem w ROTRANSIE
Kurs na kat B wyjezdzilem juz nie pamietam z kim ale koles spoko. Co do kat T to nadzor nad jazda niby mial prowadzic Gumiela no ale nigdy go nie bylo bo prowadzil jazdy na kat B. A to bylo ponad 15lat temu. Jak teraz jest niewiem. Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
natan88 poprzednicy mowią że im mniejsza szkoła tym lepiej. To ja polecam motoArt siedziba przy kościele św.Trojcy. Robilam prawo jazdy w tej szkole i wszystko bez zastrzeżeń.
|
|
|
|
|
każdy powie co innego i poleci inną szkołe.
Moto-Cross Ja wyjeździłem teoretycznie (na papierze) 30 godzin, praktycznie prawie 35 z czego jakieś 3-4 godziny w stalowej, godzine na łuku, reszta w Tarnobrzegu. Instruktor przyjeżdzał pod dom i ustalał terminy podemnie a nie pod siebie. Instruktor tłumaczył bardzo dobrze wszystkie sytuacje na drodze. |
|
|
|
|
Polecam Mechanika
|
|
|
|
|
Miałam doczynienia z wieloma szkołami- posiadam 3 kstegorie- każda robiona była w innej szkole. Mąż ma 4 kategorie- również każda robiona w innej szkole. Kategorię B robiłam u Henryka O. - Szkoła Tramp i z czystym sumieniem polecam a raczej odradzam kogoś innego niż ten Pan. Wspaniałe podjeście, zero oszustw co do godzin. Pełne poświęcenie uwagi kursantowi. I zapisujesz się kiedy Tobie się podoba a nie instruktor narzuca Ci godziny. To samo mogę powiedzieć o Wiesławie Cieśli z Delty Trans. Podejdź i wybieraj;) nie mogę powiedzieć który z Nich lepszy bo obaj Panowie są wspaniałymi instruktorami.
Ps. odradzam Mechanika !!!!!!!! |
|
Dołączył: 3 Kwie 2013r. Skąd: Stalowa Wola (podkar Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Polecam TRAMP ale tylko i wyłącznie pana Heńka O.
abra-kadabra. |
|
|
|
|
CYTAT To samo mogę powiedzieć o Wiesławie Cieśli z Delty Trans. Podejdź i wybieraj;) nie mogę powiedzieć który z Nich lepszy bo obaj Panowie są wspaniałymi instruktorami. Zakochałaś się czy co? W tym Wiesławie.. Już w którymś temacie z rzędu polecasz tego samego instruktora... Z tego co napisałaś wynika, że nie robiłaś u niego kategorii B więc Twoja wypowiedź chyba nie jest kompetentna. Bo jak rozumiem osoba zakładająca temat szuka instruktora tej kategorii. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT To samo mogę powiedzieć o Wiesławie Cieśli z Delty Trans. Podejdź i wybieraj;) nie mogę powiedzieć który z Nich lepszy bo obaj Panowie są wspaniałymi instruktorami. Zakochałaś się czy co? W tym Wiesławie.. Już w którymś temacie z rzędu polecasz tego samego instruktora... Z tego co napisałaś wynika, że nie robiłaś u niego kategorii B więc Twoja wypowiedź chyba nie jest kompetentna. Bo jak rozumiem osoba zakładająca temat szuka instruktora tej kategorii. cóż za głupie stwierdzenie nie zakochałam tylko każdy ma prawo napisać swoje zdanie a to że pan Wiesław uczy na kategorie A,B,C,C+E,D,D+E to stąd polecam Go zarówno na kategorię A jak na kategorię B i jeśli ktoś zapyta o C lub D również polecę właśnie Jego a stwierdzenie nr2 że nie jeździłam z nim to błąd bo uczyłam się u Henryka O. (Tramp) a u Wiesława kupiłam 4 godziny żeby ewentualnie poprawić błędy których być może pan Henryk nie wyhaczył i to byla dobra decyzja więc daruj sobie głupie uwagi napisz kogo Ty polecasz a nie czepiasz się kogoś |
|
|
|
|
Mam to samo pytanie ,ale dot.kat C...
|
|
Dołączył: 18 Lis 2010r. Skąd: z nienacka ;) Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Osobiscie polecam kat A,B Moto Art , dobra szkoła Nauki jazdy , odbywaja sie wykłady , oraz co ważne na godzinach nie ma żadnego kantowania,
co do przedmówcy jesli chodzi o Kategorie C proponowalbym LOK Stalowa Wola , osobiscie tam robilem kurs na kategorie C , instruktor Pan Dul |
|
|
|
|
Kat. C robilem w motosie. Instruktor Andrzej bardzo fajny facet. wszystko dokladnie wytlumaczone i latwe do zrozumienia. Mila atmosfera zawsze jakis dobry zart albo historie polecam !
|
|
|
|
|
no ja w mechaniku zamiast 30h wyjezdzilem z 50, pamietam jednego dnia jezdzilem od 12 do 20 także bylo fajnie, jak widzialem jak znajomi w rotransie np co do minuty jezdzili i wypad to troche atmosfera itp nie ma nawet porównania
|
|
|
|
|
Ja w rotransie nigdy nie jeździłem co do minuty, zawsze miałem dłużej, wyjeździłem więcej niż powinienem. Ja rotrans z czystym sercem moge polecić.
|
|
|
|
|
Ja miło wspominam pana Składnika z Motosu. Prawdziwy szarmancki mężczyzna.
-Agnieszka- |
|
|
|
|
A ja polecam MOTOS> Sama teraz robię wlasnie w MOTOSIE. Pan wykladowca prze mily, a do tego jest takze instruktorem. Ponad to maja promocyjna cene prawa jazdy. Dodam tez ,ze po nowych przepisach nie da sie tego skrocic. Egzamin mam niebawem, a laczny czas wszystkiego to oklo 2 miesiace.
|
|
|
|
|
Polecam motoArt. Szybko i bardzo mili instruktorzy Zdałam za pierwszym
|
|
|
|
|
CYTAT Polecam motoArt. Szybko i bardzo mili instruktorzy Zdałam za pierwszym http://demot(...)ym-razem ...i wszystko jasne. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
Dołączył: 21 Sty 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Rotrans. Najlepszą zdawalność nowych testów ich kursanci mają i uczą tylko na najnowszych Toyotach.
a Mechanika to chyba już nie ma za jakieś przekręty ponoć im zabrali zezwolenie na prowadzenie szkoły jazdy. |
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
http://www.superprawojazdy.pl/stalowa-wola.htm
Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT Rotrans. Najlepszą zdawalność nowych testów ich kursanci mają i uczą tylko na najnowszych Toyotach. a Mechanika to chyba już nie ma za jakieś przekręty ponoć im zabrali zezwolenie na prowadzenie szkoły jazdy. Dużo wiesz. Chamskie zagrywki i reklama konkurencji ? Czyzby i rotrans upadał, że tak go reklamujesz. Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|