~~Zosia | |
|
|
Jestem swieżo upieczoną mamą i muszę zapisać dziecko do przychodni.Jakiego pediatre polecacie? I na wszelki wypadek też prywatnie do kogo mogę sie udać. Z góry dziekuje
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~Luk. | |
|
|
CYTAT Jestem swieżo upieczoną mamą i muszę zapisać dziecko do przychodni.Jakiego pediatre polecacie? I na wszelki wypadek też prywatnie do kogo mogę sie udać. Z góry dziekuje Polecam dr Elzbieta Giebułtowicz - przychodnia na Staszica. Przyjmuje również prywatnie. |
|
|
~~blue | |
|
|
Polecam dr W.Wołacza
|
|
|
~~blue | |
|
|
przepraszam Wołcza
|
|
|
~~blue | |
|
|
Pani Giebutowiczowej podziekowalismy jak nie zdjagnozowała u dziecka zapalenia płuc i zawsze bylo ciezko sie z nia umowic
|
|
|
~~zosia | |
|
|
a czy wołcz przyjmuje w przychodni?
|
|
|
~~ewa | |
|
|
Pani doktor Nardzewska Marta ale przyjmuje tylko prywatnie
|
|
|
~~bbb | |
|
|
Z doktor Giebułtowicz się ciężko umówić bo ma tylu pacjentów.ja się jeszcze nie zawiodłam.Polecam też Doktor Ignarską ,jedyny pediatra który odebrał telefon w niedziele
|
|
|
|
|
|
Ja polecam dr Kozioł. Przyjmuje w przychodni na edukacji. Podobno prywatnie tez przyjmuje. Zawsze trafiała z lekami jak trzeba było,bo syn generalnie mało choruje. A antybiotyki wypisuje jak naprawdę trzeba a nie "na wszelki wypadek"
|
|
~~kasiulka | |
|
|
Ja z całego serca polecam dr Halinę Zając. Świetny lekarz, nigdy się na Niej nie zawiodłam. Ma wspaniałe podejście do małych pacjentów! Przyjmuje w przychodni w Nisku.
|
|
|
~~kola | |
|
|
słyszałam że Micałowa jest świetna
|
|
|
~~mammma | |
|
|
doktor Micał. Najlepsza. Nie ma różnicy, czy chodzisz prywatnie,czy państwowo. Zawsze służy pomocą, nie daje antybiotyków z byle powodu. I jeszcze dodatkowy plus-przyjmuje na Energetyków, a tam są małe kolejki
|
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
polecam dr Chmielewskiego - praktycznie 24h na dobę służy pomocą, wizyty domowe do dziecka najtańsze w Stalowej, leki przepisuje niedrogie a skuteczne i najważniejsze - mojemu synowi który miał skierowanie(od jednej pani doktor) do szpitala przepisał robione czopki i zastrzyki - to wystarczyło i obeszło się bez pobytu na oddziale dziecięcym....
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
~~kamila | |
|
|
CYTAT polecam dr Chmielewskiego - praktycznie 24h na dobę służy pomocą, wizyty domowe do dziecka najtańsze w Stalowej, leki przepisuje niedrogie a skuteczne i najważniejsze - mojemu synowi który miał skierowanie(od jednej pani doktor) do szpitala przepisał robione czopki i zastrzyki - to wystarczyło i obeszło się bez pobytu na oddziale dziecięcym.... i ja też polecam!!!!(na KEN chyba przyjmuje) |
|
|
~~zosia | |
|
|
pan wołcz pracuje w przychodni w szpitalu? czy tylko prywatnie?
|
|
|
|
|
|
prywatnie zawsze wzywam dr Chmielewskiego, przyjedzie na każde wezwanie o każdej porze. Polecam
|
|
~~izka | |
|
|
pani IGNARSKIEJ nie polecam.ma dziwne podejscie do rodzicow swych pacjentow.zawsze jak u niej bylam czulam sie jakbym jej tylek zawracala i byla jakas wyrodna matka.i to nie tylko moje sa takie odczucia.kolezanka ktora u niej byla zrezygnowala z wizyt u niej po 2 takich przypadkach zachowania pani doktor.nie wiem moze trafilysmy na jej zly dzien?????????????
|
|
|
~~#$# | |
|
|
Jak dzieci chorują, to idziemy prywatnie do p. dr Micał - przez 2 i pół roku okazało się, że nie było powodu, aby stosować antybiotyki (inny lekarz przepisuje już antybiotyk jeśli katar jest zielony itp.).
|
|
|
~~joan | |
|
|
dr Chmielewskiego odradzam - 3 razy nie rozpoznał choroby u mojej córki. Za to dr Micał zawsze prywatnie przyjmie i co najważniejsze, nie podaje od razu antybiotyków.Tylko do niej teraz chodzę. Co z tego, że dr Chmielewski zawsze o każdej porze przyjedzie. Wpadnie jak po ogień, i jak nie wie co dziecku jest, to przepisze antybiotyk.Na 3 dniówkę przepisał antybiotyk!Od razu pojechałam do dr Micał i bez problemu zdiagnozowała 3-dniówkę.
|
|
|
~~MAMA2 | |
|
|
JA TEŻ POLECAM P. BOŻENE MICAŁ
//moderowano //po co ten CAPS LOCK |
|
|
~~mulan | |
|
|
Ja polecam DR.Koziol w przychodni nr 6. Fajna nie daje bez potrzeby antybiotyku 2 dzieci mam do niej zapisane. tel do przychodni to 15 642 71 72. prywatnie tez przyjmuje jak sie do niej zapiszesz to popros o prywatny numer. Polecam ja.
|
|
|
|
|
|
Bardzo polecam doktor Bożenę Micał,przyjmuje w przychodni na Ozecie.Fantastyczna kobieta i super lekarz.Wiem co pisze bo "przetestowałam"wielu lekarzy.Jestem matka trójki dzieci i zapewniam,że lepszego pediatry nie znam.
|
|
|
|
|
I uchowaj Boże przed przychodnia w Rozwadowie!
|
|
~~monia | |
|
|
U chmielewskiego wszystkie choroby to alergia jest tani ale nie pomoze wiem z autopsji nie polecam
|
|
|
|
|
|
ma ktoś namiar do dr Kozioł prywatnie? z góry dziękuję
|
|