~~szukam | |
|
|
Witam
Szukam milej Pani (dziewczyny)w celu nawiazania znajomosci ,przyjazni moze czegos wiecej .Mam 31 lat , jestem kawalerem .mieszkam w okolicy Staowej Woli i chetnie spedzil bym od czasu do czasu wieczor w milym towarzystwie .Chetnie umowie sie na spotkanie .nie wykluczam pomocy finansowej .zwracam uwage glownie na charakter i usposobienie ,a nie do konca na wiek.Prosze o powazne odpowiedzi.Pozdrawiam. tel.600 729 958.prosze wysylac smsy .oddzwonie.lub pisac na maila blekitnyspecjalista_(at)_o2.pl |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~Jäge® | |
|
|
gdzie moderator?? przecież to jest ogłoszenie!!!
|
|
|
~~Luk. | |
|
|
Blekitny specjalista, idziesz chlopie na latwizne. Masz 31 lat i szukasz przyjazni i moze czegos wiecej ? Oczekujesz pomocy finansowej ? Jednym slowem szukasz dupczenia i latwej kasy. Wez sie do roboty i wylacz komputer. Zarobisz pare stowek to sobie zaplacisz za gałe. Wtedy poznasz co to zycie...
|
|
|
~~353463466364646 | |
|
|
przeciesz koles sobie jaja robi
|
|
|
~~123 | |
|
|
zapraszamy do Flamingo...tam tez mozna porozmawiac
|
|
|
~~vbc | |
|
|
jakim czołgiem trzeba byc zeby szukac milosci na internecie? żal takich baranów...
|
|
|
~~Ewa | |
|
|
Zal mi Ciebie. Nie podoba mi sie tez ze wspominasz o wsparciu finansowym. Wiec szukasz towaru a nie kobirety (miłości).
|
|
|
~~enn | |
|
|
Zarty sobie stroicie; to ubliża kobietom!
|
|
|
~~To To | |
|
|
Jak znajdziesz to zostaw namiary lub telefon
|
|
|
~~kamila | |
|
|
CYTAT Zal mi Ciebie. Nie podoba mi sie tez ze wspominasz o wsparciu finansowym. Wiec szukasz towaru a nie kobirety (miłości). Spokojnie DZIEWCZYNY....!!! on jest "klientem" i szuka "towaru" jeśli napisał to w takiej formie..to nic dziwnego,ze na żadną "na poziomie" dziewczynę czy tez kobietę..(a niby takowej poszukuje) nigdy nie trafił....czy tez nie potrafił żadnej sobą zainteresować... kasa....to nie wszystko... a startowanie z ofertą "finansową" to już żenada.... faktycznie... "zdesperowany" mężczyzno" ...najlepiej skieruj swoje kroki do odpowiedniego przybytku,tam docenią Twoją kasę...i obsłużą podejrzewam profesjonalnie.... powodzenia |
|
|
~~ekstra | |
|
|
jest jaki jest, ale trzeba mu przyznać ze maila wymyślił bardzo fajnego....
|
|
|
~~ktoś | |
|
|
CYTAT Blekitny specjalista, idziesz chlopie na latwizne. Masz 31 lat i szukasz przyjazni i moze czegos wiecej ? Oczekujesz pomocy finansowej ? Jednym slowem szukasz dupczenia i latwej kasy. Wez sie do roboty i wylacz komputer. Zarobisz pare stowek to sobie zaplacisz za gałe. Wtedy poznasz co to zycie... Luk masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem zdanie CYTAT nie wykluczam pomocy finansowej znaczy ze oglaszajacy oferuje pomoc finansowa a nie sam jej oczekuje.
|
|
|
|
|
|
Chętnie odstąpię moją teściową:
Chętnie ci ją odstąpię za darmo. Jeśli wyrażasz chęć to proszę ... wrzuć swój adres.!!! I zaraz wysyłam. Proszę żadnych opłat nie wnosić. Na zdrowie. Zgadza się, jest smakowita. „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
~~lol:) | |
|
|
Jesteś człowieku jakiś rypnięty. (Reiker)
|
|
|
~~szukam | |
|
|
Ok biora...
Lepszy rydz niz nic |
|
|
|
|
|
Koleś przecież napisał:
CYTAT zwracam uwage glownie na charakter i usposobienie wątpię, żeby drugi z w/w warunków był spełniony Przynajmniej z doświadczenia |
|
~~xyz | |
|
|
CYTAT Koleś przecież napisał: CYTAT zwracam uwage glownie na charakter i usposobienie wątpię, żeby drugi z w/w warunków był spełniony Przynajmniej z doświadczenia ...Edzio jakież musisz mieć przykre doświadczenia z kobietami że tak sądzisz...ja Ci życzę abyś trafił na taką z dobrym usposobieniem...pozdrawiam... |
|
|
~~haha | |
|
|
Jezeli szukasz milej pani to polecam Rozwadowska 9 )
|
|
|
~~kamila | |
|
|
CYTAT Koleś przecież napisał: CYTAT zwracam uwage glownie na charakter i usposobienie wątpię, żeby drugi z w/w warunków był spełniony Przynajmniej z doświadczenia Edziu....ależ oczywiscie masz rację..choć róznie można Twoje stwierdzenie odebrać... albo powątpiewasz,że są jeszcze takoweż kobitki.... albo(do czego ja się skłaniam....) mężczyźni głównie patrzą na wygląd...i takie głownie mają oczekiwania..stąd tyle nieudanych związków..rozstań itd oprócz pokazania się przed kumplami..jaką to mam laskę.. warto czasem sprawdzić czy aby ona ma cos do powiedzenia..ciekawego,czy ma w ogóle jakieś poglądy,zainteresowania...np.poza tym,które solarium jest the best bo kiedyś tam przychodzi moment,ze zaczyna się normalne wspólne życie...a okazuje się,że ci ludzie żyją obok siebie i nie potrafią w ogóle ze sobą rozmawiać..a nawet żyć... |
|
|
~~lola | |
|
|
CYTAT jest jaki jest, ale trzeba mu przyznać ze maila wymyślił bardzo fajnego.... to fakt.... brzmi dość inteligentnie.... choć.. za ten "sponsoring" totalna dyskwalifikacja |
|
|