|
|
|
witam, gdzie w stalowej naprawiają drukarki? chodzi mi o HP Deskjet F380 - nie widzi kolorowego kartridża (pokazuje brak tuszu, chociaż tusz jest bo osobiście sie nim uciapałem ).
Paweł rządzi. :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
spróbuj innego kartridża, czasem się psują.
Drukarka może być sprawna. |
|
|
|
|
W solinie neidawno naprawiałem
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
no wlasnie nie mam innego kartridza a poza tym chcialbym zeby ktos doprowadzil calkowicie drukarke bo jest troche zaniedbana a ma teraz sluzyc do pracy, takze chcialbym zeby ktos usunal z niej wszystkie defekty : ) takze czekam na jakies miejsca gdzie naprawiaja
|
|
|
|
wpisz w googlach:
Serwis Sprzętu Biurowego Jerzy Kopczyński, Stalowa Wola Mogę polecić. |
|
|
|
|
CYTAT no wlasnie nie mam innego kartridza a poza tym chcialbym zeby ktos doprowadzil calkowicie drukarke bo jest troche zaniedbana a ma teraz sluzyc do pracy, takze chcialbym zeby ktos usunal z niej wszystkie defekty : ) takze czekam na jakies miejsca gdzie naprawiaja A nie pomyslales moze o nowej drukarce? Piszesz ze ma Ci sluzyc do pracy a nie wiadomo ile wyniosa Cie koszty naprawy. Z tego co widzialem na allegro tusze do tej drukarki sa od ok 20 zl najtansze. Skoro potrzebujesz drukarki do pracy to moze pomysl o jakiejs nowej, ekonomiczniejszej drukarce. Ja sam np uzywam drukarke marki Brother. Na allegro do niej tusze kupuje za grosze. Mam ja juz chyba 6 rok. Jeszcze nie mialem z nia zadnego broblemu. Fakt faktem, zeby teraz kupic nowego brothera w stw trzeba dac cos okolo 350 zl, no ale koszty eksploatacji sa niewielkie. Na allegro za zestaw 10 tuszy do takiej drukarki trzeba zaplacic cos ok 20 zl. |
|
|
|
|
Naprawiałem taką samą usterkę w drukarce Brother,koszt 80pln firma Solin.Ja myślę że wystarczy wyczyścić zalaną tuszem optykę.
|
|
|
|
|
ok, dzięki wszystkim za odpowiedź
|
|
|
|
CYTAT CYTAT no wlasnie nie mam innego kartridza a poza tym chcialbym zeby ktos doprowadzil calkowicie drukarke bo jest troche zaniedbana a ma teraz sluzyc do pracy, takze chcialbym zeby ktos usunal z niej wszystkie defekty : ) takze czekam na jakies miejsca gdzie naprawiaja A nie pomyslales moze o nowej drukarce? Piszesz ze ma Ci sluzyc do pracy a nie wiadomo ile wyniosa Cie koszty naprawy. Z tego co widzialem na allegro tusze do tej drukarki sa od ok 20 zl najtansze. Skoro potrzebujesz drukarki do pracy to moze pomysl o jakiejs nowej, ekonomiczniejszej drukarce. Ja sam np uzywam drukarke marki Brother. Na allegro do niej tusze kupuje za grosze. Mam ja juz chyba 6 rok. Jeszcze nie mialem z nia zadnego broblemu. Fakt faktem, zeby teraz kupic nowego brothera w stw trzeba dac cos okolo 350 zl, no ale koszty eksploatacji sa niewielkie. Na allegro za zestaw 10 tuszy do takiej drukarki trzeba zaplacic cos ok 20 zl. Ostatnie co można powiedzieć o nowych drukarkach to to, że są ekonomiczne. |
|
|
|
|
CYTAT Ostatnie co można powiedzieć o nowych drukarkach to to, że są ekonomiczne.
|
|