|
|
|
Coco biale domy
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 30 Marz 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Proponuję wycieczkę do zagłębia odzieżowego w Tuszynie (to taka tradycja). Kilka hektarów handlowych, sama odzież. Ceny dużo niższe.
|
|
|
|
|
sunset suit jest na centrum4
|
|
|
|
|
lorens & wiktor ale to w większych miastach
vistula stosunek ceny do jakości w najniższych przedziałach cenowych najlepszy powinien być |
|
|
|
|
Lancerto w Galerii Rzeszów ;)
|
|
|
|
|
CYTAT W New Man słyszałem, że kicha więc nawet nie wybieram się. Czy oprócz wymienionych sklepów moich i wcześniej coś jeszcze w STW jest?? Słyszałem coś o Janowie Lubelskim, że warto się wybrać ale czy miał ktoś do czynienia z nimi?? Ja akurat New Man chciałabym Ci polecić. Mąż w tamtym roku kupował garnitur na nasz ślub. Łatwo z kupnem dla niego nie jest, ponieważ standardowe rozmiarówki są za wąskie w barkach a za szerokie w pasie. Tam kobieta sciągnęła jego wymiary i uszyli idealnie dla niego skrojony garnitur. Poza tym ma próbki materiałów, więc wybierasz z jakiego materiału ma być uszyty, możesz też wybrać sobie kolor podszewki i mieć wyszyte swoje inicjały we wnętrzu marynarki My dla męża kupiliśmy tam wszystko poza butami. W innych sklepach (zarówno w Stalowej jak i w Rzeszowie), mimo że marynarka marszczyła się między łapatkami a na dole fruwała, każda sprzedająca twierdziła, że leży dobrze, że tak ma być albo że nic na to nie poradzi, taką Pan ma figurę. Zatem szczerze New Man polecam Człowiek lekko znudzony, uwolniony od tych wszystkich zajęć i obowiązków, które na co dzień zaprzątają jego umysł, potrafi być kopalnią pomysłów; albo tylko kopalnią. |
|
|
|
|
Moj maz mial garniaka na slub z lancerto. Rewelacji nie bylo jesli chodzi o fason. Garniak niewiele roznil sir od tych z rynku. W innych sklepach Sa duzo lepsze modele I tansze.
|
|
|
|
|
Polecam garnitury Bytom. Mój mąż miał na naszym ślubie. Wysoka jakość za nie niską cenę, ale zdecydowanie lepszy wybór niż Vistula, która zapomniała co to jakość.
|
|
|
|
|
Kupiłem garnitur w Pawo i trzyma się dobrze. Może jakość materiału nie jest najwyższa, ale ceny niższe niż w Vistuli.
|
|
|
|
|
A ja w Mielcu kupilem garnitur i plaszcz 2500ZL w 28-12-2009
W sklepie, na Pasazu Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
jedyny który nie błyszczał jak cygańskim weselu znalazłem w Bytom, co ciekawe, garnitury występują podzielone na sezony, np ja wybralem sobie letni - jest cienki i przewiewny (a nie szmata jak niektórzy myślą) w zimie powinni mieć w ofercie także cieplejsze.
|
|
|
|
|
Czy cena 2500 złotych za garnitur nie jest czasem zbyt wygórowana??
|
|
|
|
|
Jak doliczysz dodatki, a często jest to tak rozumiane, to cena jest normalna za dobrą jakość
Najlepiej pójśc ubrać się w gajerek za 300zł a potem w taki za 1500zł (bez dodatków) i ocenić czy widzi się różnicę |
|
|
|
|
Jakość i cena kosztuje. Dobry garnitur to min 2000 jakość materiału dopasowanie do figury wygląd dalsze użytkowanie itp. Natomiast jeżeli chcemy mieć jedrazowy to na rynku za 2 stuwy
|
|
|
|
|
Jakość i cena kosztuje. Dobry garnitur to min 2000 jakość materiału dopasowanie do figury wygląd dalsze użytkowanie itp. Natomiast jeżeli chcemy mieć jedrazowy to na rynku za 2 stuwy
|
|