Dołączył: 19 Lut 2008r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Dotyczy Panasonica TX-29-PX15P
Sytuacja wygląda następująco: telewizor ogólnie działa - po włączeniu przez chwilę jest normalny odbiór, a po chwili kanał zostaje jakby "wyrzucony", zostaje czarny obraz i nr kanału. I dopiero po użyciu przycisku z pilota "TV/AV" znowu pojawia się odbiór (ale na chwilę)... i tak w kółko zabawa... Sygnał z DVD działa normalnie. Drugi telewizor podłączony do kablówki też działa (początkowo myślałem, że to kablówka i dzwoniłem do nich, ale analizowali sygnał u siebie i stwierdzili, że jest ok i dopiero oni - dzięki - zwrócili uwagę, że to może telewizor szwankuje i zasugerowali użycie innego odbiornika). Wychodzi na to, że jakiś przekaźnik/przetwornik się zbiesił. Proszę o podpowiedź gdzie rzetelnie podejdą do tematu - ocena/naprawa/normalna cena - i ew. namiary. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja mam tez panasonoca tx25 itd. Jak odmowil posluszenstwa oddalem go do Romaru na hutniczej 1. |
|
|
|
|
Lesiczka
37-450 Stalowa Wola, Komisji Edukacji Narodowej 13 podkarpackie Tel.: 158431068 polecam bardzo iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
TYLKO SAMSUNG ! a nie żaden panasonic
|
|
|
|
|
Taaaa
Obudził się przebiśnieg... |