|
|
|
Witam
szukam zakładu szklarskiego ,który zajmuje sie nietypowimyi zleceniami a chodzi mi o obróbkę szkła -małych elementów wycinanie szlifowanie różnych kształtów Jeśli macie jakieś namiary to bede bardzo wdzięczny/// |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tutaj mozesz sprobowac. 8448903 na ul Rozwadowska 7
|
|
|
|
|
Na rozwadowskiejnawet nie probój. Tam jakaś chora psychicznie baba jest
|
|
|
|
|
Ja w dwóch zakładach pod zamówienie robiłam trochę większe rzeczy,ale zapytać możesz.
W Rozwadowie przy rynku jest mały sklepik. Tam mają też lustra. A drugi to nie wiem jaka to ulica Zaraz za Rozwadowem jest zakład wjazd mają naprzeciwko zjazdu do Charzewic. Obsługa była miła, więc nie wiem czy to ta sama: CYTAT smerfetka03 jakaś chora psychicznie baba jest I nie było drogo. Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez |
|
|
|
|
Zakład Szklarski to dzisiaj ginąca usługa, znajdziesz fachowca na wylocie z rynku rozwadowskiego w strone Sandomierza po lewej stronie, na tym samym placu co jest stacja LPG.
|
|
|
|
|
Nie chodzi o tą babę z boku ul rozwadowskiej za szkołą po lewej stronie jest zakład. Robi szlify starszy pan i go polecam, dorabia lusterka samochodowe itp
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Jedyny normalny zakład szklarski znajduje sie na sandomierskiej a nazywa sie chyba Janus, ten na rozwadowskiej idz zobacz i sam oceń
|
|
|
|
|
Ludzie na rozwadowskiej jest ten zakład zaraz za flamingo który oszukał w ciul ludzi i niektórym trzymał rzeczy pół roku.
Ale wystarczy zaraz za apteką naprzeciwko jego skręcić w lewo i mamy koło parkingu przy szkole porządny warsztat z kulkudziesięcioletnim doświadczeniem. Starszy pan rewelacyjnie szlifuje szkło. "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
zakład szklarski jest też w Nisku bodajże na ul, rzeszowskiej
|
|
|
|
|
Dzięki wszystkim za namiary głównie interesuje mnie ten starszy Pan w rozwadowie wiecie moze na jakiej to ulicy ,jest tam jakiś szyld?/?
|
|
|
|
|
Jest taki mały, ale jest.
Zakład w nisku na Rzeszowskiej zamknięty, dom jest na sprzedaż jakby ktoś chciał kupić "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|