|
|
|
Czy ktos wie gdzie można dostac kotki rasy ragdoll lub ragamuffin?Te ogłoszenia co znalazłam to ceny kosmiczne albo bardzo daleko od stalowej.
Moderowano przez: anulka Nie piszemy tematu caps lockiem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tablica.pl kota z rodowodem tanio nie kupisz, polecam hodowle krakowskie - koty szczepione, odrobaczone i zdrowe.
http://www.psy-koty.pl/ zadzwoń do nich czy nie mają znajomych ze sprawdzoną hodowlą. Brałem od nich brytyjczyka z dowozem "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
Dołączył: 30 Sty 2009r. Skąd: stalowowolunia Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Czy ktos wie gdzie można dostac kotki rasy ragdoll lub ragamuffin?Te ogłoszenia co znalazłam to ceny kosmiczne albo bardzo daleko od stalowej. Moderowano przez: anulka Nie piszemy tematu caps lockiem Pytaj u wetów ale marnie to widzę. Ludzie nawet jak mają jakąś ciekawą rasę, to zwykle jest po kastracji. Szukaj ragdolla na http://www.eoferty.com.pl/zwierzeta/koty/ragdoll a ragamuffin to w sklepie z płytami.\, na półce reggae bo taka rasa chyba nie istnieje Pozdrawiam |
|
Dołączył: 30 Sty 2009r. Skąd: stalowowolunia Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT tablica.pl kota z rodowodem tanio nie kupisz, polecam hodowle krakowskie - koty szczepione, odrobaczone i zdrowe Tak się nazywa hodowla, krakowskie koty ??? |
|
|
|
|
Region krakowski to masa hodowców. Dodałem przed chwilą www tej hodowli, babka zna wszystkich hodowców z regionu bo jest wysoko w stowarzyszeniu.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Istnieje taka rasa wpisz w wyszukiwarce.Nie musi byc z rodowodem i chodzi mi o kocurka tzw.na kolanka.
|
|