|
|
|
Witam.
Potrzebuje prywatnie dobrego pediatry dla 2 miesiecznego dziecka ze Stalowej Woli i okolic.Kogo polecacie?? Prosiłabym o namiary do niego.Mam problem z doborem sztucznego mleka dla syna.Dziecko dostalo wysypki,krostek na twarzy.Jego twarz jest chropowata i szorstka.Nie jestem pewna,ale wydaje mi sie,ze to od mleka.Pomóżcie Moderowano przez: anulka nie piszemy caps lockiem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Może maleństwo ma trądzik niemowlęcy, ale wiadomo lepiej skonsultować z piediatrą polecam Czerkies.
|
|
|
|
|
moja Dzidzia też miała pełno czerwonych,malutkich kropek na policzkach-wyglądających jak niedojrzałe pryszcze i to był właśnie trądzik niemowlęcy,dostałą je około 6-8 tygodnia życia.Jesli chodzi o pediatrę,to rónież polecam dr Czerkies,uważam tą kobietę za naprawde rewelacyjnego lekarza z dużą cierpliwością do dzieci i ich roztrzęsionych rodziców ;-)
|
|
|
|
|
a gdzie ta dr Czerkies przyjmuje prywatnie? pierwsze słyszę to nazwisko szczerze mówiąc. ja z maluchem byłam u dr Micał, wyoglądała mi dzieciaka ze wszystkich stron i bezpośrednio po wizycie byłam bardzo zadowolona, ale sama już nie wiem co mam o niej myślec ...
|
|
|
|
|
Dr Czerkies przyjmuje na Wojska Polskiegi,w tym bloku koło Ósemki i szkoły tańca to jest chyba blok nr 4.zresztą w googlach można sprawdzić ;-)Dr.Czerkies jest ordynatorem na oddziale neonatologicznym w Nisku,jak dla mnie,naprawdę świetny lekarz ;-)
|
|
|
|
|
dr chmielewski ul. piwna 8
Z miłością jest jak z masłem, od czasu do czasu trochę chłodu utrzymuje ją w świeżości (M. Achard) |
|
|
|
|
natalllia90
zostawiłam wiadomość w skrzynce |
|