|
|
|
gdzie w stw nabiję turystyczną butle gazową
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
na ul.przemysłowej przy wjezdzie na stacje diagnostyczna na mleczarni.jesli masz niebieska butle to nie bedzie problemu bo czerwonych nie chca tankowac.
nie troszcz się zbytnio o jutro bo przegapisz szczęśliwe dziś. |
|
Dołączył: 17 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
czyli czerwoną można wyrzucić bo nic z niej nie będzie ? Mam kilkunasto letnią butlę która nigdy nie była używana. Z wierzchu wygląda jak nowa, ale pewnie jakoś to się powinno legalizować. Nada się taka butla jeszcze do czegoś ?
życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
Dołączył: 30 Sty 2009r. Skąd: stalowowolunia Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT czyli czerwoną można wyrzucić bo nic z niej nie będzie ? Mam kilkunasto letnią butlę która nigdy nie była używana. Z wierzchu wygląda jak nowa, ale pewnie jakoś to się powinno legalizować. Nada się taka butla jeszcze do czegoś ? Machnij ją na niebiesko i bez problemu Ci nabiją |
|
|
|
|
Ja też mam czerwoną 2 kg ale co wystarczy że ją pomaluje i nabijają czy wymieniają ,bo nie wiem czy się przykładać do malowania?
|
|
|
|
|
CYTAT Ja też mam czerwoną 2 kg ale co wystarczy że ją pomaluje i nabijają czy wymieniają ,bo nie wiem czy się przykładać do malowania? Wymienią bez problemu a na Loku jak ładnie poprosisz to nabiją |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT (\"k-bix\") Czerwonej butli nikt Ci nie wymieni. Kapewu ? Nie mam problemu z wymianą, dziwne wizje roztaczasz, a jest jak najbardziej wskazany dla Ciebie... Poczytaj sobie mądralo ten temat : http://www.fanklub-niewiadowek.com/forum/viewtopic.php?f=4&t=1498 i ten artykuł : http://katowice.naszemiasto.pl/archiwum/385728,bomby-gazowe-turystyczne,id,t.html Bez odbioru |
|