|
|
|
witam, jutro na MOSIRze, ma byc jakaś impreza dla dzieci, może ktoś sie orientuje? Wiem, że jest na pewno, ale nigdzie nie widziałam informacji. Interesuje mnie o której godzinie sie zaczyna? z góry dziekuje za odpowiedz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT oklub Stalowowolski oraz Stowarzyszenie Solidna Firma zapraszają dzieci i młodzież na Otwarte Zawody Modeli Szybowców, które odbędą się w najbliższą sobotę o godz. 12:00 w Miejskim Ośrodku Sportu i Rekreacji w Stalowej Woli przy ul. Hutniczej 15 w Stalowej Woli.
Zabawa będzie polegała na puszczaniu swobodnie latających modeli szybowców wykonanych na miejscu i własnoręcznie przez uczestników imprezy. Organizator zapewnia wszystko, co jest niezbędne do wykonania modelu. W zawodach mogą brać udział dzieci w każdym wieku. Liczba miejsc jest ograniczona dlatego o uczestnictwie zadecyduje kolejność zgłoszeń. Zgłoszenia przyjmowane będą od godz. 11:40 w holu hali sportowej MOSiR w Stalowej Woli. Koszt uczestnictwa w zawodach wynosi 8 zł. Osoby, dla których zabraknie miejsc zostaną zaproszone na trybuny jako kibice (kibice wchodzą bezpłatnie). Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|