|
|
|
Dziewczyny kogo polecacie z tych dwoch lekarzy do prowadzenia ciązy?Ktory jest bardziej dostepny jesli cos sie dzieje i jest czesciej w szpitalu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zajaczkowski
altanki,szafy,huśtawki,place zabaw,budy, meble ogrodowe - wyrobyzdrewna@poczta.onet.pl |
|
|
|
|
Plutot
Po to jest wyszukiwarka FORUM aby z niej skorzystać Dopiero był temat o ginekologu. Poszukaj, odpowiedzi jest mnóstwo. Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez |
|
|
|
|
moja odp na oba pyt to: Zajączkowski.
Adamczyk chyba częściej w profamilii lub swoim prywatnym gabinecie niż w szpitalu i nie bardzo można na niego liczyc. |
|
|
|
|
Co prawda byłam pacjentką Przemka już prawie 2lata temu jako ciężarna ale polecam go jako lekarza prowadzącego ciąże oraz jako ginekologa dla kobiet nie będących w ciąży. Dzięki Przemkowi urodził się mój syn, doprowadził do szczęśliwego rozwiązania moje siostry i 2szwagierki. Sympatyczny w przychodni NFZ tak samo jakby przyjmował prywatnie.
Co należy zrobić po upadku? To, co robią dzieci: podnieść się. |
|
|
|
|
A gdzie na NFZ przyjmuje dr Zajączkowski
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
....w szpitalu..... i naprawdę polecam sprawdzić forum bo tematów odnośnie ginekologów jest tam w ciul
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|