|
|
|
Witajcie!
Czy ktoś może ma namiary na niedrogą krawcową, która podejmie się uszycia garsonki (z podszewką)? Pytanie może się wydawać głupie, ale obdzwoniłam kilka miejsc w Stalowej i okolicy i większość pań krawcowych nie chce się podjąć uszycia czegoś takiego. Twierdzą, że to za dużo pracy i wolą obszywać firanki, albo dokonywac przeróbek. Dwie zaproponowały mi dość zaporową kwotę za usługę - 550 zł Zależy mi na uszyciu ubrania na miarę, no ale nie za taką cenę... Gdyby ktoś coś wiedział i mógł się podzielić informacją, to byłabym bardzo wdzięczna! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A kto w dzisiejszych czasach to robi?
|
|
|
|
|
Całkiem sporo ludzi. Jesli chcesz mieć coś naprawdę dobrej jakości, idealnie dopasowane do figury to albo szyjesz albo odkładasz na Chanel tudzież Stellę McCartney ;)
Podaj mi nazwę jednego sklepu/marki w którym można kupić wełnianą/jedwabną garsonkę w rozmiarze xxs. |
|
|
|
|
CYTAT Witajcie! Czy ktoś może ma namiary na niedrogą krawcową, która podejmie się uszycia garsonki (z podszewką)? Pytanie może się wydawać głupie, ale obdzwoniłam kilka miejsc w Stalowej i okolicy i większość pań krawcowych nie chce się podjąć uszycia czegoś takiego. Twierdzą, że to za dużo pracy i wolą obszywać firanki, albo dokonywac przeróbek. Dwie zaproponowały mi dość zaporową kwotę za usługę - 550 zł Zależy mi na uszyciu ubrania na miarę, no ale nie za taką cenę... Gdyby ktoś coś wiedział i mógł się podzielić informacją, to byłabym bardzo wdzięczna! "Izabell" Anna Leja ul. Siedlanowskiego 3 37-450 Stalowa Wola tel. +48 15 843 21 38 tel.kom.: +48 880 350 180 Pani Anna bardzo nieterminowa, ale mnie uszyła sukienkę, którą sama sobie zaprojektowałam Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
|
|
idz do pani Niny to dobra krawcowa, która szyje w pasmanterii kolo kościoła na Popiełuszki, uszyje ci za 150 zł.
|
|
|
|
|
CYTAT idz do pani Niny to dobra krawcowa, która szyje w pasmanterii kolo kościoła na Popiełuszki, uszyje ci za 150 zł. Uszyje Ci bardzo dobrze i za mniej niż 500 ;-) Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez |
|
|
|
|
CYTAT idz do pani Niny to dobra krawcowa, która szyje w pasmanterii kolo kościoła na Popiełuszki, uszyje ci za 150 zł. CYTAT Uszyje Ci bardzo dobrze i za mniej niż 500 ;-) Dzięki! Na pewno skorzystam. |
|