|
|
|
Witam szukam dobrego salonu kosmetycznego który fachowo i porzadnie wykona zabieg czyszczenia twarzy.Jaki salon polecacie dziewczyny bo z żadnego nie jestem zadowolona.??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Primadonna
|
|
|
|
|
a może gracja? ja byłam kilka razy i było ok
|
|
|
|
|
Bardzo nie polecam SARY w Rozwadowie. > Priv.
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
|
|
Ostatnio korzystam z usług kosmetycznych "Finezji". Z oczyszczania twarzy nie miałam jeszcze okazji,ale myślę się skusić. Ceny wydają się przystępne, a właścicielka, bardzo sympatyczna.
Salon znajduję się obok sklepu z bronią (za halą targową), a tel. 693 587 598. Pzdr |
|
|
|
|
w Espelosie czy jakoś tak...zabiegi robi Pani kosmetolog...bardzo dokładnie...często są tam promocje...
|
|
|
|
|
CYTAT Bardzo nie polecam SARY w Rozwadowie. > Priv. Ja też. BARDZO. |
|
|
|
|
Lavenders, a Tobie co zrobili w Sarze?
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
|
|
CYTAT Lavenders, a Tobie co zrobili w Sarze? Nie moge tego napisać publicznie na forum - nie mam zamiaru spotykać się z panią Barbarą w sądzie w sprawie o zniesławienie, a dzisiaj szanse na udowodnienie czegokolwiek mam żadne. Więc 'tylko' nie polecam Moja rada - zapomnijcie o jakimkolwiek naruszaniu ciągłości skóry, nakłuwaniu itp. sytuacjach, w których może pojawić się krew. W KAŻDYM gabinecie kosmetycznym. |
|
Dołączył: 3 Kwie 2013r. Skąd: Stalowa Wola (podkar Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Ja też odradzam Sare odnośnie oczyszczania twarzy !
abra-kadabra. |
|
|
|
|
CYTAT Ja też odradzam Sare odnośnie oczyszczania twarzy ! Może napiszesz czemu? Taka opinia niewiele mówi. Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
|
|
Pani Ewelina z Primadonny
|
|
|
|
|
A ja od lat preferuję Agnieszkę Sarnowską z Rozwadowa.To nie SARA.
|
|
|
|
|
ja tam byłam raz niby fajnie niby nie.{sara} Nie lubię wazeliniarstwa. Teraz córunia gra tam pierwsze skrzypce dodając filmiki Pier*c około 30 minut o niczym, ;-)
|
|
|
|
|
ja byłam ostatnio w nisku w atelier urody Joanna Czwarno bardzo kompetentna Pani,jak również posiado dobrej jakości kosmetyki
|
|