|
|
|
Witam
Ostatnio często jeżdzę na odcinku Stalowa Wola - Rzeszów. Gdzie na tej trasie są zasadzki na kierowców. Ja znam 2 fotoradary, pomijając te w Stalowej. *Nowosielec okolice kościoła *Stobierna I dwie miejscówki gdzie policjanci "suszą" *Nisko-malce, okolice wiaduktu *Nisko-warchoły, okolice sklepu, ulica Rzeszowska. Dziwi mnie to bo od Niska do Rzeszowa nigdy wiecej nie widziałem policji jak stoją z suszarami. Czy na prawdę nigdzie więcej nie stoją. Proszę o podzielenie się informacjami. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Często stoi w różnych miejscach żółty dostawczak ITD i cyka fotki. Koło kościoła ( miejscowości nie pamietam ale w tvn turbo nawet o tym mówili ), czasem w nowosielcu koło przejazdu, na wlocie do rzeszowa itp
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
W Jeżowem uważać na nowy fotoradar i w Kopkach za Rudnikiem w stronę Leżajska.
|
|
|
|
|
CYTAT W Jeżowem uważać na nowy fotoradar i w Kopkach za Rudnikiem w stronę Leżajska. A może jeździć przepisowo i olać fotoradary? Zmień myślenie. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|