|
|
|
Właśnie pytałam, problem jest taki, że jak się zamawia tylko tort to mają niedobór pater na torta
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slonkoo89 sprawdz priv
Nie wiem, kto pisze scenariusz mojego życia, ale widzę że ma ogromne poczucie humoru.... :D |
|
|
|
|
Ja też polecam cukiernie Motycze. jak dla mnie nie mają sobie równych wszystkie ciasta mają pyszne ale ich milky way to już w ogole pycha
|
|
|
|
|
Jadłam Motyczowe wyrobi miesiąc temu na chrzcinach. Dla mnie to jest porażka... Nie dość że drogo to każdy placek z masą smakuje tak samo ;/
|
|
|
|
|
Cukiernia "Tradycyjna" w Modliborzycach - bardzo dobre ciasta, tylko trzeba wpierw zadzwonić i umówić się na spotkanie bo są baaardzo duże kolejki
|
|
|
|
|
Zdecydowanie Obszańscy z Biłgoraja
Pyszne ciasta, tort a do tego bardzo atrakcyjnie cenowo. W zeszłym roku brałam slub i opłacało sie jechać autkiem do Biłgoraja na degustację, omówić szczegóły i zamówić cista i tort. Razem z dostawą wyszło taniej nizli w niejednej Stalowowolskiej cukierni |
|
|
|
|
A czy ma ktoś z Was jakieś doświadczenia z piekarnią w Turbi ? Wiecie może jakie są ceny, czy ciasta są smaczne?
|
|
|
|
|
CYTAT Zdecydowanie Obszańscy z Biłgoraja Pyszne ciasta, tort a do tego bardzo atrakcyjnie cenowo. W zeszłym roku brałam slub i opłacało sie jechać autkiem do Biłgoraja na degustację, omówić szczegóły i zamówić cista i tort. Razem z dostawą wyszło taniej nizli w niejednej Stalowowolskiej cukierni Na moim weselu też był tort i ciasta z ich cukierni. Było pysznie! Teraz na roczek synka zamówiłam tort w cukierni Motycze, zobaczymy w sobotę czy dobry ;) PS. Wraz z rozwojem cukiernia Motycze wprowadziła sztuczne składniki. Na początku wszystko było naturalne, Pani właścicielka sama piekła każdy tort czy ciasto. No, ale taka kolej rzeczy. Trzeba było zatrudnić więcej pracowników i postarać się o jak najkrótszy czas realizacji ;) |
|
|
|
|
Odświeżam temat.
Może pojawiły się jakieś nowe firmy oferujące smaczne placki na wesele? |
|
|
|
|
ja na chrzciny dwa lata temu zamawialam tort u pani Miśkiewicz z Agatówki ( z obwodnicy w lewo i za stacją paliw w prawo).
tory PRZEPYSZNY !!! Moja mama mówiła, że jak żyje to tak dobrego nie jadła. Tort kakaowy, biszkopt fajnie nasączony, z masą czekoladową z wiśniami z syropu, druga masa śmietankowa z kawałkami czekolady... Wszyscycy goście chwalili. tel.:158428693. Aha, tort był przeznaczony na 30 osób i kosztował wtedy 120 zł. niebo w gebie... Zadzwoń, może inne ciasta też ma w ofercie. |
|
|
|
|
Na wesele brałem ciasta i tort u tej Pani z Agatówki, wszyscy chwalili że wypieki jak domowe. Ceny super.
|
|
|
|
|
cukiernia pączek w city park !!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
cukiernia w city parku katarzynka !!!!!!!!
|
|
|
|
|
Najlepsza jest cukiernia Marcyś ze Starego Bidaczowa koło Biłgoraja
Ciasta i torty można zamówić też w Intermarche w Nisku lub bezpośrednio.Oferta dostępna na stronie cukierni. |
|
|
|
|
polecam z Agatówki- pyszne sprawdzone
|
|
|
|
|
potwierdzam, Marcyś z Bidaczowa. Ciasta sa przepyszne. bardzo delikatne i domowe. I najwazniejsze, nie sa bardzo masiaste. duży wybór i naprawde niskie ceny. byłam na kilku weselach, gdzie były ciacha z tej cukierni i zawsze wszystkim smakowały.
|
|
|
|
|
Oj,żeby chociaż te torty w cycki poszły,a nie w dupę
WJ |
|
|
|
|
piekarnia jamnica tanie ciasta domowy wyrób bardzo dobre, jak nie lubie tortów to z jamnicy bardzo mi smakował, masy do placków i tortów to nie samo masło jak w niektórych cukierniach
|
|
|
|
|
Ja miałam na swoim weselu tort z cukierni motycze był pyszny co roku zamawiam na urodziny, a placki na wesele piekła mi pani z podborka pyszne i niedrogie.
|
|
|
|
|
Jak wygladaja cenowo placki u Pani z Agatówki? Może ktoś podać? Dziękuję bardzo.
|
|
|
|
|
Bardzo dobre ciasta są w Sparze w galerii Prima. Przywożą gdzieś z okolic Warszawy. Dostawy są w poniedziałki i czwartki. Polecam-pyszne.
|
|
|
|
|
Prosze o poprawny numer telefonu do Pani z agatowki od tortow, podany numer jest niepoprawny
|
|
|
|
|
Ja polecam Panią Teresę z Agatówki . Pyszne ciasta - serdecznie i szczerze polecam a Pani Teresie pięknie dziękuję.
|
|
|
|
|
Odświeżam temat. Gdzie na dzień dzisiejszy polecacie kupic torta na ślub cywilny ok 40 osób plus ze 3 rodzaje plackow. Zależy mi aby raczej bylo to w Stalowej lub z możliwością transportu. Ceny również nie wygórowane. Dziekuje.
|
|
|
|
|
Ja z całego serca polecam cukiernię Pączek z Rudnika. Mają punkt w Nisku na ulicy Rzeszowskiej. Zamawiałam tort i ciasta lata temu na chrzciny, niedawno na komunię i co roku tort na urodziny.
|
|