|
|
|
Witam
Moze ktos z Was wie, gdzie mozna zamowic dobre placki i tort na wesele? Z jakiej cukierni polecacie ciasta?? i ile wczesniej trzeba zamawiac? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja polecam ta cukiernie
http://www.cukiernia-modliborzyce.pl/ w st mało znana ale ciasta maja przepyszne.Na wesele 80 os ciasto było na 120 i na poprainy ledwo starczyło. Ja nie mam pojecia jak właścicielka robi ciasto że nie jest za słodkie i wszystkim smakuje!!!. Dla mnie receptura to marjstersztyk!!!Poza tym Pani przygotuje dodatkowo ciastka na stolikm kawowy (tak przynajmniej jest w Hotelu Duo J.Lubelski). |
|
|
|
|
Polecam Cukiernię Motycze z Gorzyc.
Lepszych chyba ciast nie jadłam. Cukiernia znajduje się koło kina Ballady. |
|
Dołączył: 28 Lip 2009r. Skąd: stalowa wola, nisko Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
cukiernia katarzynka w st.woli
Auto Ślub - Zawioze do ślubu pięknym nissanem altimą, oraz mitsubishi lancer kolory białe idealne na ślub. Konkurencyjne ceny! Zapraszam mazan85@poczta.onet.pl gg 8867405,priv |
|
|
|
|
Ja polecam ciasta i torty z ciastkarni z Biłgoraja.Podaję link do stronki: http://www.ciastkarnia-obszynscy.pl/. Bardzo dobre mają wypieki i niedrogie. Kupowałam na swoje wesele. Zamówienie się składa 2 tygodnie przed ślubem.
|
|
|
|
|
Nie wiem jak z tortem bo miałam w lokalu ale ciasto zamawiałam na posaniu w piekarni Zawół.bardzo miła Pani właścicielka która szczerze doradzi czego i ile ... i jako jedni z nielicznych mają ciasto na jajkach a nie na proszkach. Cen nie pamiętam, ale w porównaniu z innymi wyglądało to korzystnie.
|
|
|
|
|
na pewno nie polecam cukierni pączek. Zostałam w pewnym sensie oszukana. Ciasta i tort nawet smaczne ale niestety nie chcą podpisać żadnej umowy, wszystko na słowo. Gdy chciałam zamówić tort na 60 osób baba mówiła że się nie da takiego zrobić, żeby zamówić na 80-100, więc zamówiliśmy. Co do ceny się umówiliśmy na jakąś tam kwotę. A niestety tort został zrobiony dla max 60 osób (czyli tak jak pierwotnie chcielismy). NAwet pomyslalam, ze to może i lepiej bo mniej zaplacimy. ale niestety cena nie zmalała... takze za takie maleńkie gówienko zaplacilismy tyle co za prawdziwy, wielki tort...
Czuję duży niesmak... Gdyż przed ślubem baba, która nas obsługowała była miła do urzygania, a jak przyszło do zapłaty to już ultra cham, 0 możliwości dogania się! |
|
|
|
|
Cukiernia Pączek pyszne ciasta, ciasteczka torty Cukiernia Alicja również godna polecenia, Motycze mają pyszny sernik a cukiernia Katarzynka bez konkurencyjne pączki w city parku też mają smaczne wypieki, tylko, że są to smakołyki, które trzeba szybko zjeść Więcej cukierni nie znam, ale na moim weselu królowala cukiernia Pączek
|
|
|
|
|
Ja na swoje wesele miałam tort i ciasta z ALICJI. Były pyszne, duży wybór, a tort nie dość, że pyszny to jeszcze pięknie wyglądał.
|
|
Dołączył: 16 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Polecam Cukiernię Motycze z Gorzyc. Lepszych chyba ciast nie jadłam. Cukiernia znajduje się koło kina Ballady. Tez polecam. Pierwszy raz kupiłam tam tort i ciasta na wesele. Od tej pory tylko tam. Póbowałam rok temu toru z cukierni w city parku ale jak dla mnie przesłodzony. Z motycz są pierwsza klasa wypieki. |
|
|
|
|
Polecam Torty Pani Ani
link z galerią zdjęć i opisami http://tortyani.pl/ >><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
Gdzie ta pani Ania ma cukiernie i czy drogo bierze za placki i torta?
|
|
|
|
|
CYTAT Gdzie ta pani Ania ma cukiernie i czy drogo bierze za placki i torta? www.tortyani.pl przegladnij strone www. Na wszystkie pytania odnosnie ceny uzyskasz tam odpowiedz . |
|
|
|
|
w Motyczach do plackow dodaja duza margaryny zamiast masla i jak sie je to da sie odczuc smak margaryny
|
|
|
|
|
Również polecam Motycze. Pyszne. I nie drogo.
|
|
|
|
|
ja biorę pod uwagę cukiernie pączek z rudnika i katarzynkę ze stalowej woli, wypieki z city park też pyszne, ale to gadżety sztukowe, to chyba drogo by wyszłacukiernia motycze zdecydowanie odpada jak dla mnie, jest droga w porównaniu z innymi,ciasta mi nie smakują, a torty tandetne
|
|
|
|
|
ja polecam cukiernie paczek ;) ja zamawialam u nich na wesele torta, placki i szyszki dla gosci i bylam zadowolona;) tort byl pyszny, gosciom placki smakowaly takze goraco polecam ;)
|
|
|
|
|
CYTAT Polecam Cukiernię Motycze z Gorzyc. Lepszych chyba ciast nie jadłam. Cukiernia znajduje się koło kina Ballady. też się pod tym podpisuje ale co do tortów to wolę z Katarzynki,lepszy smak i ładne dekoracje. |
|
|
|
|
a ja polecam cukiernie JUGO w Kępiu Zaleszańskim. miałam ciasta i torty na weselu wiec wiem co polecam.
|
|
|
|
|
A czy orientuje sie ktoś jak wygląda mniej więcej cena za tort weselny w "Pączku"?
|
|
|
|
|
CYTAT A czy orientuje sie ktoś jak wygląda mniej więcej cena za tort weselny w "Pączku"? Moja koleżanka rok temu zastanawiała się między Pączkiem i chyba Olczykiem z Niska. Podobno ta kobieta w pączku strasznie zawyża koszty;/ Na koniec wychodzi inna kwota niż zakładana. |
|
|
|
|
Ja byłam kiedyś na przyjęciu co ciasta piekła jakaś młoda dziewczyna z okolic Zaleszan.. normalnie pycha.
|
|
|
|
|
A ja nie polecam pączka !!!!!!!! Też słyszałam kiedyś o tej cukierni pochwały więć skusiłam się i zamówiłam tam tort na chrzest synka. Torcik miał być tiramisu pani zapewniala nas że będzie pyszny że nasączony kawą i wogóle. Atu bach wielkie rozczarowanie zwykłe biszkopty czekoladowe przełożone masą budyniową smakiem nie przypominające tiramisu. Tort nawet troche nie był nasączony kawą.
Także nie polecam !!!!!!! Polecam za to cukiernie motycze może i mają ceny większe niż w innych cukierniach ale ciasta i torty PYCHA !! |
|
|
|
|
A może mi ktoś polecić cukiernię, gdzie mogę kupić za przystępną cenę tort weselny?
|
|
|
|
|
Ciastkarnia Obczyńscy z Biłgoraja Ale nie wiem czy po sam tort warto się tam udać z zamówieniem.
|
|