|
|
|
Widzę brak wpisów obrońców Dyrektora . Czyżby brak argumentów w obronie ??? czemu tego nikt nie skomentuje ??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Na takich koperfieldów szkoda słów moim zdaniem.
Pajacem sie nie zostaje pajacem się rodzi :) |
|
|
|
|
koperfield - trolów nie karmimy.
STOP gwałcicielom mechaniki ! Klucz dynamometryczny podstawowym narzędziem pracy. |
|
|
|
|
Lepiej komentujcie jazdę busem i kierowców PKS u i jak to w mrówce sprzedają nie takie drzwi ! Brak wam Argumentów więc lepiej komuś wjechać tekstem sprzed 5 lat
|
|
|
|
|
CYTAT Lepiej komentujcie jazdę busem i kierowców PKS Jeśli taka jazda zagraża życiu i zdrowiu innych uczestników ruchu, pasażerów tegoż autobusu to oczywiście. A Ty sie dalej użalaj, że Ci kurs spod mieszkania zabrano |
|
|
|
|
Jeśli taka jazda zagraża życiu i zdrowiu innych uczestników ruchu, pasażerów tegoż autobusu to oczywiście. A Ty sie dalej użalaj, że Ci kurs spod mieszkania zabrano [/cytat]
analizuj rozmowę ! jeśli już to nie z pod bloku po mieszkam w strefie podmiejskiej. Tylko z pod huty po 23 ! a pozostawiona przed 22 ! Teraz mnie to nie obchodzi ja tu poruszyłem temat, bo słyszałem że wieloletnim pracownikom robi się tam problemy,za sprawą Dyrektora i niezrozumiałych rozgrywek. A wiem, że nie jednego z was wozili niejednokrotnie do szkoły, pracy itd.np widząc ze biegniecie na przystanek zaczekali itd. |
|
|
|
|
Drogi kolego. Jak komuś nie pasuje. Niech nie jedzie. Proste.
STOP gwałcicielom mechaniki ! Klucz dynamometryczny podstawowym narzędziem pracy. |
|
|
|
|
no ok nie pasuje rozkład to nie jeżdżę to już napisałem ! ale napisałem także o innych kwestiach !
|
|
|
|
|
CYTAT Drogi kolego. Jak komuś nie pasuje. Niech nie jedzie. Proste. Droga koleżanko WCALE NIE PROSTE!!! Nie pasuje mi i nie jadę. Ok. Pisałem już to. Tylko że: - wydaję niepotrzebnie pieniądze na paliwo i koszty samochodu, a jest to więcej niż cena biletu, więc tracę - ZMKS nie zarabia na mnie, bo nie dostaje mojego dwa złote (nie mylić z dwa razy po jeden złotych, bo to nie to samo) w obie strony, czyli cztery złote, więc traci - autobus i tak jedzie, tylko o godzinie niedostosowanej do potrzeb większości, wiezie powietrze, przejazd kosztuje, ZMKS traci - wszyscy tracimy, bo dotacja do źle zarządzanej firmy idzie z naszych podatków. NIE CHODZI O TO, ZEBY DOWALIĆ SOKOŁOWSKIEMU (który moim zdaniem nie nadaje się na to stanowisko) ALE O TO, ZEBY ROZWIĄZAĆ PROBLEM. Tak trudno jest ułożyć sensowny rozkład jazdy? Nie mówię tu o przenoszeniu przystanków, żeby komuś było bliżej, a o godzinach kursowania autobusów. Nie obchodzą mnie konflikty w firmie. Bo po to jest dyrekcja, żeby sobie z nimi poradzić. Za to biorą między innymi niemałe pieniądze. Tylko jak to mają zrobić, skoro nie radzą sobie ze zwykłym rozkładem, dystrybucją biletów i innymi duperelami, ot choćby serwerem, o czym wspomniał EaDyM. Wszystko się może zepsuć. Ale naprawa musi trwać jak najkrócej. |
|
|
|
|
kolejna osoba narzekająca na rozkład jazdy niepotrzebnie pomieszany! W tej chwili akceptuję cenę, mając na uwadze wysokie ceny paliwa itd tylko Ustawić rozkład jazdy Odpowiednio !
|
|
|
|
|
Czemu złośliwe dogadywki, jak komuś nie pasuje usługa PKS czy PKP to z niej nie korzysta zwyczajnie, poco się użalać i zabierać głos.
Wsiadamy do wygodnego autka, jedziemy o której nam pasuje, wracamy też. I po sprawie |
|
|
|
|
Wystarczy bicia piany.
|
|