|
|
|
do ktorego serwisu najlepiej i najtaniej bedzie oddac rower, chodzi mi o wymiane przezutki tylnej, wymiane linek od przezutek i hamulcow oraz wymiana klockow hamulcowych z tylu ile to moze kosztowac tak mniej wiecej zebym wiedzial orientacyjnie zeby sie nie dac naciagnac w serwisach jezeli sie ktos na tym zna to niech napisze dzieki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tip top zadzwoń i zapytaj, usługa jest warta tyle ile za to poproszą nie zdzierają z ludzi. Btw w tej liście zabrakło mi centrowania kół a pewnie to tez jest do roboty
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
no właśnie który? i gdzie?
|
|
|
|
|
Wszedzie byle by nie u tego typa na górce rozwadowskeij
|
|
|
|
|
CYTAT Wszedzie byle by nie u tego typa na górce rozwadowskeij Ciągle mam ochotę wybrać się tam ze swoim rowerem, ale słyszę bardzo niepochlebne opinie. Co jest z tym serwisem nie tak? Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
|
|
Facet z górki jest alkoholikiem podobnie jak jego syn z którym naprawia.Odkłada naprawe w ieskończoność.Polecam Tip top
|
|
|
|
|
A gdzie jest ten tiptop?
|
|
|
|
|
tip top to chyba ten budynek przy rondzie obok statoila
|
|
|
|
|
Najprościej napisać że koło Ajotu
|
|
|
|
|
Jestem maniakiem rowerowym, jeżdżę codziennie (oprócz zimy), dlatego też ciągle coś się zużywa i trzeba wymienić lub podreperować. Mam górala. Rower mój robiony był w trzech serwisach, obok AJ, w Rojaxie, oraz u gościa na górce. Na górce byłam z rowerem kilka razy i tam rower był zrobiony najlepiej za każdym razem. Ja polecam gościa na górce, właśnie nadchodzi sezon i znów zamierzam zaprowadzić mój rower do niego. Nie sądzę aby był zdziercą, wszystko co było wymienione w moim rowerze, jest dobrej klasy i świetnie działa. Potwierdzili to również w rojaxie. A jeśli chodzi o ceny, to on najpierw mówi ile co będzie kosztować. Nie przesadzajcie!
Natomiast nie zaprowadzę roweru więcej do serwisu obok AJ, byłam 3 razy i się zawiodłam. Gość nie rozumie że ktoś chce konkretną rzecz, tylko próbuje wcisnąć byle co, czego nie znoszę. |
|
|
|
|
CYTAT Jestem maniakiem rowerowym, jeżdżę codziennie (oprócz zimy), dlatego też ciągle coś się zużywa i trzeba wymienić lub podreperować. Mam górala. Rower mój robiony był w trzech serwisach, obok AJ, w Rojaxie, oraz u gościa na górce. Na górce byłam z rowerem kilka razy i tam rower był zrobiony najlepiej za każdym razem. Ja polecam gościa na górce, właśnie nadchodzi sezon i znów zamierzam zaprowadzić mój rower do niego. Nie sądzę aby był zdziercą, wszystko co było wymienione w moim rowerze, jest dobrej klasy i świetnie działa. Potwierdzili to również w rojaxie. A jeśli chodzi o ceny, to on najpierw mówi ile co będzie kosztować. Nie przesadzajcie! Natomiast nie zaprowadzę roweru więcej do serwisu obok AJ, byłam 3 razy i się zawiodłam. Gość nie rozumie że ktoś chce konkretną rzecz, tylko próbuje wcisnąć byle co, czego nie znoszę. Co to za maniak który nie jeździ w zimie. Ja naprawiam w tip topie koło ajotu- naprawą byłem zachwycony. Naprawili i uregulowali każdy szczegół roweru. Nawet takie szczegóły jak kabelek od licznika czy brudne obręcze kół zostały zrobione. Gdy przyjmowali rower- nie wspominali, że są aż tak dokładni. Rower po naprawie otrzymałem jak nowy. Mi nie chcieli nic wcisnąć! Założyli takiej klasy osprzęt jakiej chciałem. |
|
|
|
|
Ja rowerem jeżdże również w zimie i wiem że na Tip top zawsze moge liczyć.Bardzo dobrze robią,nie zawiodłem się.Natomiast gościa z górki mam powyżej uszu,ciągłe odkładanie terminów i wiecznie z synem ubzdryngolony i to konkretnie
|
|
|
|
|
A trzeba im dac znac wczesniej ze sie chce rower naprawic czy mozna przyjsc odrazu z rowerm?
|
|
|
|
|
Teraz możesz iść od razu, na wakacjach tylko trzeba było czekać na przyjęcie do naprawy i długo na naprawę.
|
|
|
|
|
Zaprowadzasz rower,wyceniają i po klopocie
|
|
|
|
|
Ja również uważam, że najlepszy jest TIP-Top. Chłopaki się starają, żeby klient był zadowolony z usługi. Polecam!
|
|