|
|
|
szukam dobrej wróżki, jesli ktoś ma kontakt, to proszę.Jeśli ktoś ma się wypowiadać, że to złe itp. to niech sobie daruje...
każdy ma własny sposób na przeżywanie swojego życia i swoich problemów, ja nikog nie oceniam i też sobie tego nie życzę |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
www.wrozbita-maciej.pl
|
|
|
|
|
W ameryce to się nazywa psychoanalityk.
I kokosy zarabia. |
|
|
|
|
W Harasiukach jest wróżka na cała europe znana...
|
|
|
|
|
witam jest jedna pani w stalowej która wróży ale niewiem czy przyjmóje dzisiaj do niej zadzwonie i spytam jesli przyjmnie to napisze ci na piv a jesli nieda rady to nienapisze ale ona naprawde umi wróżyc mieszka na poniatowskiego koło europejskiej naprawde wszytko powiedziała i wsyztko sie sprawdziło wiec zadzwonie i spytam
|
|
|
|
|
chacha mozesz mi tez dać znac prosze? dziękuję
|
|
|
|
|
Pani koło europejskiej raczej juz nie przyjmuje chyba ze masz szczescie - ja byłam u Niej - szokk ale sprawdz prv ja Ci nr wysłałam
|
|
Dołączył: 27 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
|
|
Dołączył: 16 Maja 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Chacha, jak możesz to podać mi na priv kontakt do tej wróżki z poniatowskiego. Może akurat da radę się do Niej umówić. Hm, nigdy nie byłam ale strasznie mnie to ciekawi...
|
|
|
|
|
Nie do wiary że w takie głupoty można wierzyć.Po co iść do wróżki,mało cyganek pęta się koło hali.A tak wogóle drogie panie to przydałby się niejednej z Was raczej wróżbita z porządną różdżką
|
|
|
|
|
dzwonilam do niej ale powiedziała ze tylko znajomych przyjmnie wiec przykro mi ale mnie napewno przyjmnie własnie sie umówiłam na nastepny tydzien do niej ale naprawde dobra ona jest ale niektórzy niewierza trudno ja sie przekonałam i ja wierze bo akurat wszytko mi sie sprawdziło
|
|
|
|
|
chacha,poszukaj dobrego wróżbity z porządną różdżką,zobaczysz że vędziesz o wiele bardziej zadowolona chodzić
|
|
|
|
|
Witam ponownie, podobno jest wróżka która wróżyła w jakimś pubie czy pizzerii, jakaś Ewa M.... , nie wiem jak ma na nazwisko, wiem tylko tyle. Może ktoś ją zna lub ma do niej nr.tel. ??:
|
|
|
|
|
CYTAT Witam ponownie, podobno jest wróżka która wróżyła w jakimś pubie czy pizzerii, jakaś Ewa M.... , nie wiem jak ma na nazwisko, wiem tylko tyle. Może ktoś ją zna lub ma do niej nr.tel. ??: Kiedyś w pubie widziałem kobietę która wyglądała jak wróżka. Mowa jej brzmiała podobnie do Elfickiej z Władcy Pierścieni , głowa schylona jak by dostrzegała zamazaną przyszłość z dłoni człowieka którą ją trzymał. Tak wódka może zmienić człowieka |
|
|
|
|
ja polecam Pania z Dabrowki. Bardzo mila i w porzadku kobitka no i przede wszystkim niedroga mysle ze fajnie isc nawet dla zwyklej przygody )
|
|
|
|
|
a możesz mi podać na tą wróżkę z Dąbrówki jakieś namiary ??
|
|
|
|
|
poszlo na priv
|
|
|
|
|
dziękuję patrychaa
|
|
|
|
|
a macie moze jakas wrozke-specjalistke od gier liczbowych?
jakby co to prosze o namiary non serviam |
|
|
|
|
patrychaaaaa jak możesz,to wyślij mi nr. do tej wróżki
|
|
|
|
|
Znam Ewe M. o której pisała moni1. Moge namiary podac jak ktoś sobie życzy. Mi tez wróżyła. Sprawdziło się
|
|