|
|
|
prosze o podpowiedz gdzie szybko mozna dostac kredyt (osoba prowadzaca działalnosc gospodarcza)najlepiej na oświadczenie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Szybko to można w np. chwilówkach. Koszty takiego kredytu są równie szybkie Ale coś za coś.
STOP gwałcicielom mechaniki ! Klucz dynamometryczny podstawowym narzędziem pracy. |
|
|
|
|
Nie baw się w banki bo Cię % zjedzą W regionalnej izbie gospodarczej można dostać kredyt z oprocentowaniem chyba do 2%. Jeżeli oczywiście masz świeżą bądz małą firmą i chcesz się rozwijać. Stos papierów do uzupełniania ale kaske dostaje się do 30 dni od złożenia wniosku Ja już byłem się dowiadywałem i z 25000zł na 4 latka będę musiał oddać tylko 900zł więcej. To tak co ja się u nich dowiedziałem.
|
|
|
|
|
Stecyk dobrze piszesz tylko RIG
>><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
Jakie warunki trzeba spełniać (oczywiście oprócz tego, że ma się zarejestrowaną firmę)?
|
|
|
|
|
stw08 mądrze uzupełnić "kupkę" papierów no i dostarczyć różne dokumenty które oni wymagają.
|
|
|
|
|
ponawiam pytanie . czy w stalowej mozna dostac kredyt szybko bez zbednych formalnosci. słyszałam że na przykład w Lublinie tak można
|
|
|
|
|
Dostanieesz w każdym banku.
O ile oprócz swoich marzeń, przedstawisz realny bussinesplan. Realny - to znaczy, że bank w to uwierzy. |
|
|
|
|
PolBank
|
|