|
![]() |
|
co powiecie o Pani Annie Krępie, przyjmuje w Rozwadowie
ja jestem bardzo zadowolona,ale chciałabym też poznać opinie innych włascicieli zwierzaczków ![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Potwierdzam super babeczka...tez chodze do niej ze swoim czworonogiem
|
|
|
![]() |
|
Od wielu lat z moimi pieskami chodzę do pani Anny Krępy.Zawsze profesjonalna,z sercem dla zwierzaków.Próbowałem u innych wet ale w Rozwadowie jest najlepiej.Moja springerka uwielbia panią doktor.
|
|
|
![]() |
|
Co do Pani Doktor z Rozwadowa, mogę się wypowiedzieć w samych dobrych słowach. Jest konkretna, miło nastawiona do klienta i przede wszystkim pacjenta. Posiada spory staż pracy i dużą wiedzę nie tylko z zakresu chorób i pomocy u psów i kotów, ale również innych gatunków zwierząt.
co do postów w stylu, kto jest lepszy i najlepszy. Drodzy Państwo każdy ma swoje wady i zalety. Przed wydaniem osądu na daną lecznicę lub lekarza warto znać podstawy pracy w tym zawodzie, ilość godzin spędzonych na nauce i doskonaleniu swoich umiejętności. Pieniądzach włożonych w wyjazdy specjalizacje itd. Na cenę i jakość usługi składa się tak ogromna ilość czynników, że w każdym zakładzie świadczącym usługi tego typu za daną czynność zapłacimy inną kwotę. Dla jednego usługodawcy( lekarza) liczy się jedynie zimny stosunek do zawartości portfela klienta, a dla innych liczy się choćby radość z fachowo udzielonej pomocy. |
|
|
![]() |
|
czyli potwierdziła się moja dobra opinia na temat Pani Anny Krępy
![]() według mnie nie jest łapczywa na kasę, wiele razy udzieliła pomocy za dziękuję ![]() teraz mam bliżej zamieszkania młodą panią wetkę( Zielińską) też z sercem do zwierzaczków |
|
Dołączył: 29 Marz 2011r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Ja również korzystam z usług p. Ani od lat i ani razu się nie zawiodłam -leczyła jak mogła najlepiej, wysłuchała i pocieszała, gdy już nie mogła więcej pomóc mojemu kochanemu jamniorkowi i jestem Jej za wszystko wdzięczna. Jest prawdziwym, tj z powołania weterynarzem.
|
|