~~Jäge® | |
|
|
W związku z zaistniałą sytuacją i moją niemoc w pisaniu artykułów zamieszczam nowinę na forum
KS Kmita Zabierzów został wycofany z rozgrywek o mistrzostwo I ligi piłkarskiej. Taką decyzję podjął na dzisiejszym posiedzeniu zarząd małopolskiego klubu tłumacząc się trudną sytuacją finansową i niemożnością pozyskania sponsora strategicznego. Od przyszłego sezonu zawodnicy klub będzie mógł grać w IV lidze. źródło: sportowefakty.pl Patrząc troszkę egoistycznie na zaistniałą sytuację, wycofanie Kmity zwiększa szanse na utrzymanie naszej \"Stalówki\" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a nie powinno być " Kmita wycofana z rozgrywek" ; > ?
wieś się bawi \' : ) |
|
~~Jäge® | |
|
|
oj synku!! zanim coś napiszesz zastanów się 8 razy
specjalnie dla Ciebie rozszyfruję nazwę klubu otóż: Klub Sportowy Kmita Zabierzów - rodzaj męski liczba pojedyncza. Kmita to nie ona |
|
|
~~kibol stalówki | |
|
|
A kiedy wycofają władców podkarpacia
|
|
|
~~gys | |
|
|
Kmita to był średniowieczny rycerz
|
|
|
~~panszczyznianin | |
|
|
CYTAT oj synku!! zanim coś napiszesz zastanów się 8 razy specjalnie dla Ciebie rozszyfruję nazwę klubu otóż: Klub Sportowy Kmita Zabierzów - rodzaj męski liczba pojedyncza. Kmita to nie ona jakbyś nie zauważył pytałem . |
|
|
~~Jäge® | |
|
|
CYTAT CYTAT oj synku!! zanim coś napiszesz zastanów się 8 razy specjalnie dla Ciebie rozszyfruję nazwę klubu otóż: Klub Sportowy Kmita Zabierzów - rodzaj męski liczba pojedyncza. Kmita to nie ona jakbyś nie zauważył pytałem . to chyba masz jakieś braki w interpunkcji, bo znaku zapytania nie widzę! |
|
|
~~teoretyk kibic | |
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT oj synku!! zanim coś napiszesz zastanów się 8 razy specjalnie dla Ciebie rozszyfruję nazwę klubu otóż: Klub Sportowy Kmita Zabierzów - rodzaj męski liczba pojedyncza. Kmita to nie ona jakbyś nie zauważył pytałem . to chyba masz jakieś braki w interpunkcji, bo znaku zapytania nie widzę! Nie jestem do konca pewny ale chyba w Kmicie gra nasz kochany pedał i zdrajca Fabianowski ,czyzby kolega zaczoł trawke gryzc.. |
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT oj synku!! zanim coś napiszesz zastanów się 8 razy specjalnie dla Ciebie rozszyfruję nazwę klubu otóż: Klub Sportowy Kmita Zabierzów - rodzaj męski liczba pojedyncza. Kmita to nie ona jakbyś nie zauważył pytałem . to chyba masz jakieś braki w interpunkcji, bo znaku zapytania nie widzę! No to chyba jestes ślepy wieś się bawi \' : ) |
|
~~Jäge® | |
|
|
hehehe szybko widzę poprawiłeś
|
|
|