|
|
|
Czy może ktoś polecić jakiegos dobrego kamerzyste na wesele?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wiekszość kamerzystów filmuje od pasa w górę cała imprezę, a do tego robią straszną sieczkę przy montowaniu, tzn.po kilka, kilkanaście sekund z jednej piosenki i nast i nast. taki bigosik, wiec trza im na to zwrócić uwage.
|
|
|
|
|
Wiekszość kamerzystów filmuje od pasa w górę cała imprezę, a do tego robią straszną sieczkę przy montowaniu, tzn.po kilka, kilkanaście sekund z jednej piosenki i nast i nast. taki bigosik, wiec trza im na to zwrócić uwage.
|
|
|
|
|
ama27- odbierz pw.
Patka: piszesz,że wiekszość. Na jakiej podstawie tak twierdzisz? Na jakiej podstawie twierdzisz o złym montażu? Może akurat Tobie się trafiło oglądać takie gnioty, a może tez widziałaś i dobre produkcje. |
|
Dołączył: 28 Lip 2009r. Skąd: stalowa wola, nisko Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
http://video-foto-nawojowa.video-weselne.pl/
polecam chlopakow z lezajska zadzwon popytaj ogladnij filmy Auto Ślub - Zawioze do ślubu pięknym nissanem altimą, oraz mitsubishi lancer kolory białe idealne na ślub. Konkurencyjne ceny! Zapraszam mazan85@poczta.onet.pl gg 8867405,priv |
|
|
|
|
Cześć mogę polecić młodego kamerzystę z Niska z dużym doświadczeniem i dobrymi pomysłami. www.wedding-rs.com
|
|
|
|
|
Do wideofilm:
A no na tej podstawie twierdzę, ze widziałam mnóstwo filmów z wesel znajomych, rodziny, to chyba wystarczajacy dowód!!!czego chcieć więcej, a na jednym filmie, to przez całe wesele nie mozna bylo zobaczyć w całości sukni slubnej panny młodej, bo było krecone non stop od pasa w górę, i jesz. ten kamerzysta uważa że jest świetny a pojęcia nie miał |
|
|
|
|
CYTAT Do wideofilm: A no na tej podstawie twierdzę, że widziałam mnóstwo filmów z wesel znajomych, rodziny, to chyba wystarczajacy dowód!!!czego chcieć więcej, a na jednym filmie, to przez całe wesele nie można bylo zobaczyć w całości sukni slubnej panny młodej, bo było kręcone non stop od pasa w górę, i jesz. ten kamerzysta uważa że jest świetny a pojęcia nie miał Ale też nie należy uogólniać sprawy,że wszyscy tak robią.Nie wiem , ile tych filmów widziałaś, czyja to była produkcja, ale widzę,że wystarczająco Ciebie to zniechęca teraz do zatrudniania kogokolwiek. Jednak może warto popatrzyć gdzieś dalej po za swoim terenem, bo lokalny patriotyzm to raczej jak widzisz nie wypalił. |
|
|
|
|
Kiedys ogladalem film z wesela.
Istny kabaret byl a nie wesele. Czasami wolalbym nie brac kamerzysty i niefilmowac zeby potem posmiewiska nie bylo. Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
Ja z czystym sumieniem mogę polecić http://www.japafilm.pl/
|
|