|
|
|
Witam!
Wiosna się zbliża wielkimi krokami więc szukam psa rasy Labrador kolor biszkopt który mógłby pokryć moją labradorkę. Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|
|
|
|
Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|
|
|
|
myślę że Mój psiak byłby zainteresowany
wysłałam wiadomość na priv |
|
|
|
|
jest jeszcze jakiś piesek dla mojej suczki? Fanie by było gdyby znalazł się jakiś z Niska
Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|
|
|
|
Moj pies tez byłby zainteresowany tyle że jest cały czarny jak diabeł. Niewiem czemu akurat poszukujesz biszkopta moze dla biszkoptowych szczeniaków to nie zawsze sie sprawdza Ostatnio z 2 czarnych labradorów było dwa czekoladowe, dwa biszkopty i cztery czrne. Jestem z okolic Niska dokladnie 4 km
altanki,szafy,huśtawki,place zabaw,budy, meble ogrodowe - wyrobyzdrewna@poczta.onet.pl |
|
|
|
|
nasz dopiero 9 mcy będzie miał na wiosnę, rodowodu brak aczkolwiek jakbym się uparł jest do zdobycia
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Ja mam pięknego czarnego - 4-letniego.
Niestety z przyczyn niezależnych odemnie musze go oddac... Może ktoś chciałby go przygarnąć |
|
|
|
|
Jak temat o labradorach to wolno mi zapytać.
Jak jest z upartością waszych psów, chodzi mi głównie o chodzenie bez smyczy. Trzymanie się drogi właściciela. |
|
|
|
|
To na wiosnę jest jakiś mus rozmnażania psów ?
|
|
|
|
|
psów, kotów ( koty się marcują ) chomików, królików, kun, saren , wilków, lisów i innych stworzeń bożych. Wystarczy pooglądać NG Wild czy AP i będziesz od tego szpecem
|
|
|
|
CYTAT psów, kotów ( koty się marcują ) chomików, królików, kun, saren , wilków, lisów i innych stworzeń bożych. Wystarczy pooglądać NG Wild czy AP i będziesz od tego szpecem Jeszcze nie tak dawno, można było na giełdzie zaobserwować owoce tego "musu", siedziały w kartonach i czekały na nowego właściciela. Schroniska pękają w szwach bo psy się komuś znudziły, przestały cieszyć, były zbyt wymagające. Wnioskuje,że Twój pies jest bez kwitów bo w przeciwnym razie nie szukał byś przypadkowych "rasowców" tylko kontaktował się z właścicielami reproduktorów. Więc czemu ma to służyć ? |
|
|
|
|
CYTAT nasz dopiero 9 mcy będzie miał na wiosnę, rodowodu brak aczkolwiek jakbym się uparł jest do zdobycia No nie bardzo. Rodowodu nie zdobywa się, nawet uporem. No chyba, że o papierek od ZKwP się tylko rozchodzi. |
|
|
|
|
Ano o papierek, nikt się tym nie przejmował przy zakupie a rodzice z rodowodem
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT nasz dopiero 9 mcy będzie miał na wiosnę, rodowodu brak aczkolwiek jakbym się uparł jest do zdobycia No nie bardzo. Rodowodu nie zdobywa się, nawet uporem. No chyba, że o papierek od ZKwP się tylko rozchodzi. Jeśli ma metrykę to może starać się o rodowód. |
|
|
|
|
Ciecie malinowe.... bladego pojęcia o hodowli psów rasowych nie mata pojęcia!
Tyle w tym temacie. Rasowy=rodowodowy Labrador się znalazł, także temat uważam za zamknięty. Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|
|
|
|
CYTAT Rasowy=rodowodowy Labrador się znalazł, także temat uważam za zamknięty. A jest on też "reproduktkorowy"? Nie zamykaj tematu, może znajdzie się "ktoś tańszy". Szykuje się kolejny super miot wielorasowych mieszańców w typie rasy. Oby jak najmniej liczniejszy. Pozdrawiam. |
|
|
|
|
CYTAT Ciecie malinowe.... bladego pojęcia o hodowli psów rasowych nie mata pojęcia! Tyle w tym temacie. Rasowy=rodowodowy Labrador się znalazł, także temat uważam za zamknięty. Skoro Twój labrador ma rodowód to dlaczego nie szukasz w zarejestrowanych hodowlach tylko liczysz na przypadkowe oferty ? Rasowy pies nie musi mieć rodowodu ale musi mieć metrykę, tatuaż lub czipa. Może kiedyś to społeczeństwo dojrzeje do tego aby nie rozmnażać bezmyślnie swoich psów. |
|
|
|
|
CYTAT Skoro Twój labrador ma rodowód to dlaczego nie szukasz w zarejestrowanych hodowlach tylko liczysz na przypadkowe oferty ? Rasowy pies nie musi mieć rodowodu ale musi mieć metrykę, tatuaż lub czipa. Może kiedyś to społeczeństwo dojrzeje do tego aby nie rozmnażać bezmyślnie swoich psów. W pełni popieram. Pozdrawiam wszystkich pseudohodowców...Życzę Wam powodzenia Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|