|
|
|
Kto z naszej mieściny pogrywa w WOT? Może zrobimy kampanię lub pluton stalowowolski?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja coś tam pomykam, ale na plutony itp. to nie mam czasu. Gram tylko w wolnej chwili. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
Również nie dysponuję zbyt dużą ilością wolnego czasu ale w weekend możnaby coś zapoczątkować. Kampanię lub pluton 3 osobowy, ale do plutonu 3 osobowego przydałby się ktoś z kontem premium.
|
|
|
|
|
Premium jeszcze mam na około 17 dni więc nie było by problemu. Podaj mi na PW Twój nick z WOT - pomyślimy;)
|
|
|
|
|
witam i zapraszam do mojego klanu PLSW STALOWA WOLA INFO GOGUS15
|
|
|
|
|
CYTAT Również nie dysponuję zbyt dużą ilością wolnego czasu ale w weekend możnaby coś zapoczątkować. Kampanię lub pluton 3 osobowy, ale do plutonu 3 osobowego przydałby się ktoś z kontem premium. Obecnie żeby grać w plutonie 3 osobowym nie trzeba posiadać już konta Premium. Zmieniło sie to podczas ostatniej aktualizacji gry. Klan ,fajna inicjatywa. |
|
|
|
|
Witamy. Rekrutacja do pierwszego Stalowowolskiego klanu w grę World of Tanks [PLSW] Stalowa Wola. Wymagane: minimum jeden czołg 10 tieru,TS3,wiek 16+. Zainteresowanych prosimy o kontakt na naszym forum http://stalowawolapl.pl.tl/ lub do mnie na priv. Zapraszamy do wspólnej zabawy w dobrym towarzystwie. Pozdrawiam
|
|