|
|
|
Czy otrzymaliście już fakture z diany za m-c styczeń??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
luknij na swoja poczte czy nie masz nic od multimediow ja z diany nic nie dostalem od nich natomiast tak. Kuknij tu http://stalo(...)d=717542
|
|
|
|
|
Nie otrzymałem, w piśmie wcześniejszym było napisane, że ok. 20 powinna dotrzeć faktura. Chyba zacznę płacić "ok. końca miesiąca"
|
|
|
|
|
Dostałem w środę z terminem płatności 4 lutego [ dot. e-faktury ]. Nie wiem jak papierowe ....
|
|
|
|
|
Nic nie doszło
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Wszystkie informacje dostałam na adres mailowy, który kiedyś podałam w Dianie. Podano mi nowy numer klienta, wygenerowano hasło, które potem sama zmieniłam. Zalogowałam się w multimedia, a nawet już opłaciłam fakturę za styczeń. Wszystko bez najmniejszego problemu.
Oczywiście korzystam z e-faktury, a nie z papierowej. Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
|
|
|
CYTAT Wszystkie informacje dostałam na adres mailowy, który kiedyś podałam w Dianie. Podano mi nowy numer klienta, wygenerowano hasło, które potem sama zmieniłam. Zalogowałam się w multimedia, a nawet już opłaciłam fakturę za styczeń. Wszystko bez najmniejszego problemu. Oczywiście korzystam z e-faktury, a nie z papierowej. Zrobiłem to samo,nie bawię się z papierową fakturą. |
|
|
|
|
Też nie dostałam.
|
|