Posty: 245
Dołączył: 30 Maja 2009r. Skąd: Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Naukowcy i dietetycy jednak przed nim ostrzegają. Popularna przyprawa może zawierać szkodliwe dla zdrowia chemikalia, pleśń i grzyby! – Antybiotyki, użyte przy produkcji czosnku kumulują się w organizmie w organach wewnętrznych i jelitach. W wyniku tego dochodzi do między grzybic, alergii. Europejskie odmiany wolne od chemii i antybiotyków są zbawienne dla zdrowia, bo zawierają naturalne substancje bakteriobójcze – przestrzega lek. med. Waldemar Pawłowski z Ostródy.-- http://pieni(...)6,1.html
|
|
Posty: 732
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
|
|
Posty: 396
Dołączył: 27 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Po co o tym piszesz?
Wszystkie portale typu onet czy wp trąbią o tym od kilku dni. |
|