|
|
|
Witam!
Jestem stala uczestniczka aqua aerobicu na mosirze. Od pewnego czasu pani prowadząca zaczela skracac czas zajec okolo 8-10 minut. Moje kolezanki ktore chodza na inna godzine zauwazyly to samo. Zajecia koncza sie o wiele wczesniej i zdaza sie to notorycznie.Powiedzcie do kogo mam pojsc, bo pani Olga robi sobie dluzsze przerwy,a my na tym tracimy i jestesmy niezadowolone. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Myślę, że najlepiej udać się do Rzecznika Praw Konsumenta.
Ale może wcześniej warto by było porozmawiać z panią Olgą ? |
|
|
|
|
Olga to spoko kobitka. Powiedzcie że wam nie pasuje a napewno zadba by czas sie wydłużył lub poziom zmęczenia w krótkim czasie był prawidłowy.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Jacek dzieki za rade, ale jej obowiazkiem jest prowadzenie 45 minut zajec,a nie 35 minut. moze i ona fajna jest ale urywa czas zajec i to od dluzszego czasu.
|
|
|
|
|
A tak trudnoi powiedzieć, Olga nie podoba nam się to że zabierasz nam 10 minut?? Mam pojechac na basen i jej przekazać że nikt nie ma odwagi narzekać?? Ona nie gryzie, nie bije
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
wlasnie co do aerobicu chcialabym sie zapisac na aqua aerobic chcialam zasiegnac informacji czy lepiej na mosir czy do golii jaka jest atmosfera i czy mozna sie w kazdej chwili zapisac
|
|
|
|
|
Anetko a ty chcesz,żeby po Ciebie przyjechała czarna wołga
|
|
|
|
|
zapisujac sie do pani olgi mozesz nabrac rubensowskich ksztaltow,widac to po niej samej, bo czesto przychodze na basen i widze jak ona wyglada
|
|
|
|
|
proszę o opinie kogoś kto chodzi na aqua aerobik u goli? jak warunki? atmosfera? ogólnie jakie wrażenia;)
|
|
|
|
|
ciekawe czy wobec pani Olgi beda wyciagniete jakiekolwiek konsekwencje
|
|
|
|
|
Ludzie czy o tym ze jakaś pani kończy 10 minut wcześniej musi wiedzieć całe miasto. Tą osobę może to kosztować nieprzyjemności . Czy wszystko musicie wyciągać na forum miasto? Przecież to żenujące . Jeśli tacy jesteście odważni opluwajac innych podpisujcie się z imienia i nazwiska zobaczymy kto bedZie pluł pierwszy? Zastanówcie się zanim komuś zaszkodzicie.
|
|
Dołączył: 1 Lis 2012r. Skąd: Wioska Smerfów Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT Ludzie czy o tym ze jakaś pani kończy 10 minut wcześniej musi wiedzieć całe miasto. Tą osobę może to kosztować nieprzyjemności . Czy wszystko musicie wyciągać na forum miasto? Przecież to żenujące . Jeśli tacy jesteście odważni opluwajac innych podpisujcie się z imienia i nazwiska zobaczymy kto bedZie pluł pierwszy? Zastanówcie się zanim komuś zaszkodzicie. Pozdrawiamy Panią Olge Autorka, być może miała taki cel Kto się boi Gargamela, niechaj zaraz idzie spać !!! |
|
|
|
|
A ja tam lubię Panią Olge i uważam,że to bardzo mila i kompetentna osoba
|
|
|
|
|
mam pytanie, czy meżczyzni tez przychodza na aqua aerobic?
|
|
Dołączył: 1 Lis 2012r. Skąd: Wioska Smerfów Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT mam pytanie, czy meżczyzni tez przychodza na aqua aerobic? To zależy od Twojej stylizacji, ja personalnie z Paniami w bikini ćwiczę na jednym "makaronie". Kto się boi Gargamela, niechaj zaraz idzie spać !!! |
|
|
|
|
Pani Olga jest bardzo profesjonalna w tym co robi, nie mam żadnych zastrzeżeń do jej pracy mało tego bardzo gorąco ją polecam.
|
|
|
|
|
Pani Olga to świetna kobieta .. pewnie niejedna z Pań chciałaby tak wyglądać jak ona
|
|