|
![]() |
|
moze ktos zna fajna siłowie dla kobiety a nie dla miesniakow
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 1 Lis 2012r. Skąd: Wioska Smerfów Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Znam - Kaito.
Kto się boi Gargamela, niechaj zaraz idzie spać !!! |
|
|
![]() |
|
CYTAT Znam - Kaito. Polecam ![]() Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez |
|
Dołączył: 12 Gru 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
A może któraś z pań opisać jaka atmosfera tam panuje? od dłuższego czasu zbieram się żeby zacząć chodzić, ale obawiam się tego, co kiedyś zdarzało się w top gymie. Nie czułam się tam do końca komfortowo będąc obserwowana przez grupę mięśniaków, którzy zamiast zająć się sobą, komentowali wygląd ćwiczących kobiet, głupio się przy tym śmiejąc.
![]() |
|
|
![]() |
|
ja polecam BUSHIDO spokojnie jest i brak miesniakow co za tym idzie klimat i zapach przyjemniejszy;) pracuja tam panowie ktorzy chetnie pokaza Ci serie cwiczen i doradza nad jakimi partiami ciala pracowac zeby je poprawic;)
|
|
|
![]() |
|
Polecam siłownie strefa wellnes na K.E.N dawny Pik Pak
![]() ![]() |
|
Dołączył: 10 Lut 2010r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
strefa wellnes na K.E.N dawny Pik Pak ja również polecam ten KLUB atmosfera przemiła jest instruktorka na prawde warto sie wybrać;)
|
|
|
![]() |
|
też polecam strefe wellness :-)
|
|
|
![]() |
|
hej
![]() a tak serio to na której siłowni jest możliwość wynajęcie trenera na jeden trening aby sprawdził moją technikę? plus osobna szatnia dla kobiet bo to chyba niezbędne ![]() czekam na informacje i pozdrawiam ![]() |
|
|
![]() |
|
polecam Pana Szymona (nr tel788 191 142) z siłowni TopGym, a i szatnia dla kobiet też jest
![]() |
|
|
![]() |
|
Bikini Fitness na Poniatowskiego http://bikini-fitness.pl/
|
|
|
![]() |
|
CYTAT A może któraś z pań opisać jaka atmosfera tam panuje? od dłuższego czasu zbieram się żeby zacząć chodzić, ale obawiam się tego, co kiedyś zdarzało się w top gymie. Nie czułam się tam do końca komfortowo będąc obserwowana przez grupę mięśniaków, którzy zamiast zająć się sobą, komentowali wygląd ćwiczących kobiet, głupio się przy tym śmiejąc. ![]() Akurat TYCH już tam nie spotkasz. Możesz mieć pewność. |
|
|
![]() |
|
W Galeri STAL obok Fraca jest fajnie ))
|
|
|
![]() |
|
CYTAT W Galeri STAL obok Fraca jest fajnie )) Zgadzam się, jest duży wybór sprzętów i zajęć fitnes. Każdy znajdzie coś dla siebie ![]() |
|
|
![]() |
|
zdecydowałam się na bikini-fitness i polecam
![]() ![]() |
|