|
|
|
Ma 10 miesiecy. od okolo 2 tygodni nie robila kupy, nie wiem dlaczego co prawda malo je ale nie chudnie . malo bardzo tez sie rusza nawet kilka dni w jedny mniejscu sobie przysypia . NIECH KTOS MI NAPISZE CO MOZE SIE Z NIA DZIAC?????!!!!!!!!!!!!PROSZE!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja się dziwię, że Ty ją dalej męczysz. Uwierz mi, że forum internetowe nie pomoże Ci. Po prostu idź do weterynarza! Dziwię się, że jeszcze tego nie zrobiłeś/łaś... Zaraz Ci się przestanie ruszać i zrobisz temat "Kto pożyczy mi łopatę?"
myślcie ludzie. Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
|
|
Do prawidłowego trawienia pokarmu potrzebuje naswietlenia dobrego jesli jej skrociłaś na okres zimowy moze tak sie dziac .Mogła sie zaczopować nalej jej ciepłej wody do wanny żeby tylko głowa była na powierzchni i masuj jej brzuszek może pomoże a nie zaszkodzi.
luuu |
|
|
|
|
O no tak właśnie pomyślałam i zrobiłam . ale niestety to nic nie dało. troszke pociągala się po terrarium i znowu w jednym mniejscu sobie pszysypia . może tto faktycznie ta zima . mają przecież sen zimowy chyba ?
|
|
|
|
|
Agama to zwierze zmiennocieplne powinna mieć dużo światła i ciepła. W sumie nie podałaś dokładnej rasy agamy, ja miałam brodatą i ona potrzebuje dużo ciepła i zbilansowanej diety, można poczytać o tym na różnych forach internetowych, dowiedzieć się czegoś od ludzi którzy się na tym znają, bo wątpię, że tutaj ktoś udzieli Ci fachowej porady. Najlepszą rada jw. jest udać się do weterynarza.
|
|
|
|
|
Forum polecane przez znajomego terrarystę
http://forum.dracomagazyn.pl/ ewentualnie http://www.terrarium.pl/ -narkoza płatna czy na NFZ? -Na NFZ, doktorze -AAAaaa, kotki dwa, szarobure obydwa... |
|
|
|
|
ona zimuje, to normalne.
moja też tak ma. zarówno w tym jak i w poprzednim roku. Pod koniec stycznia się wybudzi. |
|
|
|
|
a czy Twoja agamka tez nie robila kupy tak dlugo ??
a czy sie czasem budzila i cos zjadla? bo moja sie budzi i dzien nie spi troszke pochodzi i znowu spi .. i chowa sie w te najzimniejsze mniejsce w terrarium i tam spi.. |
|
|
|
|
I jak smok się czuje??
luuu |
|
|
|
|
CYTAT Ma 10 miesiecy. od okolo 2 tygodni nie robila kupy, nie wiem dlaczego co prawda malo je ale nie chudnie . malo bardzo tez sie rusza nawet kilka dni w jedny mniejscu sobie przysypia . NIECH KTOS MI NAPISZE CO MOZE SIE Z NIA DZIAC?????!!!!!!!!!!!!PROSZE!!!! zeby odpowiedzieć na to pytanie trzeba mieć więcej danych których ty nie podałaś. Po pierwsze jakie terrarium, jakie oświetlenie, jakie podłoże co dajesz do jedzenia, jaka temp. w terrarium, czy masz żarówkę UVB ? |
|