|
|
|
Zależy mi, żeby było miło, fachowo i tanio;).
W tej chwili tylko ryczałt(usługi), ale wkrótce dojdą zasady ogólne, import z UK i różne inne... Kogo możecie polecić...??? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
"fachowo i tanio"
Moje ulubione połączenie. To tak jakbyś chciał volvofiata. Jakość volvo w cenie fiata. Tylko szukając takiego rozwiązania uważaj żeby nie trafić na jakość fiata w cenie volvo... Ja ze swojej strony (sam korzystam) mogę polecić http://www.forumigb.pl/ w Rozwadowie. Nie wiem jak w przypadku Twojego charakteru działalności, w moim przypadku (księga przychodów i rozchodów) jest wszystko ok. Cena też nie jest wygórowana. Pozdrawiam i powodzenia |
|
|
|
|
Biuro Prawno-Rachunkowe Ekspert Sp. z o.o.
Pytać o promocje dla nowych klientów, zniżki dla zaczynających działalność i darmowe doradztwo prawne. polecam tel. 15 842 18 60 socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
od kilku lat moje rachunki prowadzi basia kubiak z zarzecza .cena średnia doświadczenie i wiadomaści takie jak powinna mieć doświadczona księgowa .
beza |
|
|
|
|
do Yeti: ja również polecam Ekspert, Pani Magda jest prawnikiem i świetną księgową
Uwielbiam dzieci!!! zwłaszcza te płci męskiej pomiędzy 20 a 40 rokiem życia |
|
|
|
|
CYTAT do Yeti: ja również polecam Ekspert, Pani Magda jest prawnikiem i świetną księgową I to jest konretna odpowiedz i opinia. Przyznasz chyba ze wczesniejszy post jest baaardzo nienaturalny i brzmi jak suche haslo reklamowe z byle bannerka przy drodze. |
|
|
|
|
CYTAT Pytać o promocje dla nowych klientów, zniżki dla zaczynających działalność i darmowe doradztwo prawne. A dlaczego to ja mam pytać ? Sami nie powiedzą o ofercie dla nowych klientów ? Jak ktoś nie zapyta - zedrą. A jak zacznie mówić, że drogo. Nagle rabat się znajdzie ? Super. STOP gwałcicielom mechaniki ! Klucz dynamometryczny podstawowym narzędziem pracy. |
|
Dołączył: 16 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
pleciesz głupoty, ja jestem u nich już 2 rok, koleżanka przeszła do Inplus z biura Taks. I jak sama mówi o niebo lepiej pod względem kompetencji i obsługi klienta.
|
|
|
|
|
Jak ktoś jest dobry to nie potrzebuje reklamy. Jeżeli chodzi o biuro INPLUS Pani Anety Opalińskiej to mogę po kilku latach współpracy powiedzieć, że biuro napewno warte jest uwagi. Dyspozycyjność, doradztwo i wiedza w tej tematyce to nie jedyne cechy wyróżnajace biuro Imlus na tle konkurencji. Jak ktoś ma rozbudowaną ksiegowość lub kilka działalności na raz wie o czym mówie i jakie to jest ważne dla dobrego funkcjonowania firmy. Przez błedy w ksiegowości już nie jedna firma mówiąc delikatnie miała duże problemy dlatego warto sie zastanowić jakie biuro wybrać. Ja śmaiło polecam to biuro nie z racji reklamy tylko doświadczenia, którym można podzielić się w tym miejscu. Poz.
|
|