|
|
|
Jakie przekąski proponujecie na impreze w domu w sylwestra?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jedzcie jeszcze więcej, po świętach wam za mało
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
|
|
mi mało nie mam problemów z figura wystarczy duzo się ruszać ćwiczyć, jeździć na nartach i problemów nie ma a wręcz meżczyźni nie mogą wzroku oderwać no ale Nessie Ty widocznie masz więc musisz sobie odmówić przekąsek w sylwestra ja na szczęście nie musze
A więc jakie macie propozycje? Trzymajmy sie tematu Moderowano przez: Kamil Złączone dwa posty pod sobą.
|
|
|
|
|
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
|
|
gdzie ta domowka? : D
|
|
|
|
|
ja z przekąsek to mogę przynieść litr wódki i chipsy
|
|
|
|
|
Roladki czyli plasterek dowolnej szynki faszerowany pasta serową na ostro, lub nie jak kto woli. II wersja szynka w galarecie czyli plasterek szyneczki, a w niej zwinięty kawałek korniszona, papryczki dodatki do zawijania dowolne i to zalane galaretką. Co tam jeszcze o pieczarka faszerowana, obowiązkowa ;)oczywiście wszelkiego rodzaju koreczki, ja ich wbijam w jabłko - ładnie wyglądają i mało miejsca na stole zajmują. No i deska serów - parę rodzajów od pleśniowych po żółte posypane orzechami włoskimi i migdałami oj dużo tego można wymieniać. a i jeszcze śledzie koniecznie. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
właśnie jestem po częściowych zakupach i koreczki będą, sery również no i obowiązkowo śledziki zastanawiam się jeszcze nad sałatką no i chyba przydałoby się jakieś ciepłe danie co cały wieczór i noc tak nic ciepłego hmm jeszcze pomyśle wkońcu jutro jeszcze jest cały dzień
|
|
|
|
|
ciepłe danie obowiązkowo ;)
|
|
|
|
|
Przy wodce to Sledz lubi plywac, no i salatka jarzynowa no i kulwa zimna wodka ma byc
Moze byc tez krokiet z barszczykiem czerwonym Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|