|
|
|
Witajcie,
Potrzebuję wynająć w Stalowej Woli małe biuro. Od czasu do czasu potrzebuję spotkać się z klientem z dalszych stron PL, a w domu nie wypada tak wszystkich przyjmować. To po prostu nieprofesjonalne. Działam w branży specjalistycznej, projektowej - nie potrzebuję metrażu. Ot biurko na laptop i rzutnik, 2 krzesła i odrobinę przestrzeni dokoła. Interesowało by mnie coś w Metalowcu (tutaj za pokój na miesiąc 350 zł w tym media - oferta naprawdę OK moim zdaniem) i Mostostalu, coś na ten styl. W Inkubatorze Tech. brak już miejsc. Ma ktoś kontakt do osoby, która mogła by zaoferować jakieś lokum? Na Internecie w tych kwestiach mało można wyczytać - nie ma zbytnio ofert spełniających moje kryteria. Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zaglądnij na Poniatowskiego 8 , przejście pomiędzy pawilonami , tam gdzie kiosk , tylko za nim lokal po kwiaciarni
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją." Józef Piłsudski |
|
|
|
|
Witam
Wydaje mi się że ciężko będzie znaleźć coś poniżej ceny metalowca. |
|
|
|
|
CYTAT Interesowało by mnie coś w Metalowcu (tutaj za pokój na miesiąc 350 zł w tym media - oferta naprawdę OK moim zdaniem) i Mostostalu, coś na ten styl. No to idź do metalowca i zapytaj na portierni. Bodajże na 5 piętrze siedzą kierowniczki. W mostostalu jest nieco drożej. |
|
|
|
|
CYTAT W mostostalu jest nieco drożej. Różnica bardzo niewielka. Osobiście nigdy bym się nie przeniósł do Metalowca. Mimo wszystko Mostostal lepszy pod wieloma względami. Mam porównanie, bo mam kilku znajomych co mają/mieli biuro w Metalowcu i widziałem jak tam jest. Pozdrawiam |
|
|
|
|
Potrzebuje tego samego. Moze podzielimy koszty?
|
|
|
|
|
@kolski - koszty są jednak tak małe, wiec nie wiem czy jest sens.
@no1 - możesz zapodać jakiś kontakt do Mostostalu? Na Internecie nie mają dosłownie nic. Nic nie idzie znaleźć. Metalowiec traktuję jako zapas - wiem, ze mają wolne miejsca oraz to, że płacę 350 zł i nie martwię się o media. Mostostal jest jednak lokalizacją lepszą, dlatego szukam tam jakiegoś kontaktu, chociaż coś czuję, że trzeba będzie ruszyć tam tyłek, bo nawet telefonu nie mogę tam znaleźć. |
|
|
|
|
Masz PW
|
|
|
|
|
Ja mam lokal do wynajęcia na ul. Okulickiego...obok Aldika, szeregówka domków jednorodzinnych. Więcej info na priv
|
|
|
|
|
Mostostal: kiedys(2 lata temu) nr telefonu do nich był nastepujacy: 15 642 02 50, ale ostrzegam Pan na portierni jest(albo był) ciezkim rozmowcą telefonicznym.
|
|
|
|
|
Dziękuję wszystkim za informację.
Tobie @no1 to najbardziej :-) |
|