|
|
|
Witam.
Poszukuje dobrego i przede wszystkim taniego spawacza lub warsztatu który pospawa mi mały stół pod urządzenie (150kg). Ma być solidnie i tanio(!). Materiał mogę kupić ale może być Twój Wymiary w cm. wwwoj_(at)_op.pl |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
to ma byc dobrze wykonane czy ma byc tani?? bo te dwa slowa sie zaprzeczaja.... dobry spawacz sie ceni tylko nie taki co nasmarka z wierzchu
|
|
|
|
|
witam.mam kogos takiego kto jest dobry w tym co robi ale czy tani to nie wiem ale moze jak powiesz jakie pieniadze cie interesuja za wykonanie tej uslugi to moge podeslac ci numer do niego bo jesli myslisz ze ktos ci to zrobi za przyslowiowe 20 zl to szukaj dalej
czasami tu bywam |
|
|
|
|
Co za pustostan !!- najlepiej to za darmo i jeszcze z własnym materiałem -
|
|
|
|
|
A z czego blat ? Jak mocowany ? Bo z rysunku to troszkę dziwnie z blatem wynika.
STOP gwałcicielom mechaniki ! Klucz dynamometryczny podstawowym narzędziem pracy. |
|
|
|
|
Tanio i solidnie to można zrobić gówno .
Jeśli masz materiały i docięte wszystko ze tylko pospawać to dużo cie nie będzie kosztować takie spawanie . Spytaj na Przemysłowej 10, obok sklepu Moto Tech. Tam jest warsztat samochodów ciężarowych ale znają się na wszystkim i nie robią fuszerki . I mają wszystko na miejscu tokarki itp . |
|
|
|
|
Z "obrazka" niewiele wynika.
Zrób rysunek techniczny z uwzględnieniem rodzaju użytych materiałów. Inna jest cena np kątownika czy ceownika a tym samym inny sposób spawania i ostateczny koszt. Za przysłowiową flaszkę, to Ci pan Mietek wszystko pospawa, ale brzozową elektrodą. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|