|
|
|
Jaką wódkę polecacie na wesele ???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zimną ;)
A jeśli konkretna to Stock lub Wyborowa |
|
|
|
|
czeską
Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|
|
|
|
CYTAT Zimną ;) A jeśli konkretna to Stock lub Wyborowa zgadzam się z przedmówcą;) do listy dorzuciłabym jeszcze "Pana Tadeusza" -narkoza płatna czy na NFZ? -Na NFZ, doktorze -AAAaaa, kotki dwa, szarobure obydwa... |
|
|
|
|
STOCK - to marka premium i co ważniejsze ma nalewak w każdej butelce. Goście nie będą rozlewać, a i mniej podejrzeń że podrabiana będzie.
|
|
|
|
|
CYTAT STOCK - to marka premium i co ważniejsze ma nalewak w każdej butelce. Goście nie będą rozlewać, a i mniej podejrzeń że podrabiana będzie. Marka premium? Hmmm no nie wiem, premium to bardziej mi sie kojarzy Finlandia, a ceny tych dwoch marek chyba troche sie roznia. Ale wracajac do tematu, na kilku imprezach pilem Stocka i nie dalo rady sie tym upic, chyba ze bym litre wypil. Wiec nie zdziw sie jesli go kupisz, pod koniec imprezy go braknie. Ja bym proponowal tak jak poprzednicy Wyborowa, albo Tadeusz. Ew. jak masz troche wiecej kasy do wydania to wczesniej wspomniana Finlandia. |
|
|
|
|
finki nie kupuj a na pewno nie litrowej bo to sik i hara pali jak spiryt w porządku jest wyborowa Stock Tadek wydaje mi się ze się zepsul w porządku jest teraz tez gorzka żołądkowa jęczmienna ale cena podobna jak wyborowa
|
|
|
|
|
Polecam Żubrówkę Białą, kupiłam z narzeczonym na promocji ok 18 zł za 0,5l i osobiście uważam, że jakość też jest bardzo dobra
|
|
|
|
|
My też mieliśmy żubrówkę białą i u znajomych też była...
|
|
Dołączył: 30 Maja 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT Polecam Żubrówkę Białą, kupiłam z narzeczonym na promocji ok 18 zł za 0,5l i osobiście uważam, że jakość też jest bardzo dobra Na promocji po 18 pln ale mi promocja chyba w TESCO!!! ha ha ha ha . Idz do Polmosu na gorke a kupisz po 16.80 be łaski . A tak wogóle to zubrówka to taka bardzo niska pólka, chara straszna ble...... www |
|
|
|
|
CYTAT My też mieliśmy żubrówkę białą i u znajomych też była... bo to taka moda teraz na wodki z białymi etykietkami. Straszny syf te z bialymi z niskiej półki do 20 pln w detalu (krupnik, zołądkowa i zubrówka) wiocha się bawi www |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT My też mieliśmy żubrówkę białą i u znajomych też była... bo to taka moda teraz na wodki z białymi etykietkami. Straszny syf te z bialymi z niskiej półki do 20 pln w detalu (krupnik, zołądkowa i zubrówka) wiocha się bawi Oooo mieszczuch się odezwał i w dodatku smakosz. Chcesz dobrą wódkę, kup spirytus i rozmaj. |
|
|
|
|
Victory
|
|
|
|
|
Victory jest to dobra wódka z dozownikiem i produkowana z dobrego spirytusu ziemniaczanego. KACA PO NIEJ BRAK!!
www |
|
|
|
|
pałacowa jest dobra i ma bar. ładna butelkę!!
|
|
|
|
|
Ma byc zmrozona, zmrozona i jeszcze raz zmrozona
Jezeli jest dobrze zmrozona to prawie kazda idzie wypic na weselu Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
CYTAT Ma byc zmrozona, zmrozona i jeszcze raz zmrozona Jezeli jest dobrze zmrozona to prawie kazda idzie wypic na weselu Najwazniejsze jest jak sie bedziesz czuł na drugi dzień www |
|
|
|
|
Polecam Stumbars, wodka prawdziwa na spirytusie z pszenicy, albo Absolut wodka butelkowana w Sztkcholmie i nie popsuta jak Finka rozlewana w Polsce z jakimis smierdzacymi domieszkami.
|
|
|
|
|
stumbras = Litwa (0.5l ok 26 pln DETAL) absolut = sweden (okolo 32pln 0.5l) ,
Przeciez my Polacy mamy naprawdę polskie i dobre wódki. Wybierajmy polskie produkty to bedzie u nas praca !! www |
|
|
|
|
co do STOCKA, to dodam tylko, ze jest przereklamowany. Ma dosyc intensywny i wrecz taki cierpki i mocny smak. Podobnie uwazam PAN TADEUSZ. moim zdaniem placi sie za marke.
|
|
|
|
|
Grey Goose ta jest super lecz w polandi przesadzaja z cena wiec na wesele nie bedzie lecz sprobowac polecam miodzio troche juz w swoim zyciu wypilem ale ta jest w pierwszej piatce
|
|
|
|
|
Francuzi to maja dobre wina , likiery i koniaki ale nie wodki . Grey Goose to wysoka pólka i raczej nikt nie wyda na wodke na wesele ponad 100pln. Grey Goose jest produkowana i rozlewana we Francji.
Jest to wódka przeniczna. www |
|
|
|
|
VICTORY
|
|
|
|
|
CYTAT Victory jest to dobra wódka z dozownikiem i produkowana z dobrego spirytusu ziemniaczanego. KACA PO NIEJ BRAK!! to jeden z powodów, dla których polecałam "Pana Tadeusza" - nigdy nie miałam po nim kaca;) Ktoś wspomniał, że się zepsuł, nie potwierdze, bo dawno nie piłam;) -narkoza płatna czy na NFZ? -Na NFZ, doktorze -AAAaaa, kotki dwa, szarobure obydwa... |
|
|
|
|
ja lubię Finlandię nie ma się po niej kaca. Żubrówkę również polecam. Fakt Finlandia jest droga ale to już zależy od Ciebie ile pieniędzy możesz przeznaczyć na alkohol
>><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|