Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Witam
Poszukuje do kupna drewna opałowego. Najlepiej jakby cena za m2 nie przekroczyla 80 zł. Oczywiście są ogłoszenia w sprawie sprzedaży drewna opałowego nawet za 60 zł ale... no własnie bez transportu. Ja niestety nie posiadam busa ani haka z przyczepka aby przewiezc towar. Moze ktos zna dobry namiar na sprzedawce drewna wraz z transportem ? Pozdrawiam Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
virus za 80 zł za metr3 z transportem? na jakim ty swiecie zyjesz)))))) jak znajdziesz łosia to daj znac sam kupie)))))
|
|
|
|
|
może tu
Niedziela, 9 grudnia 2012 r. godz. 12:50 Lokalizacja: ulanow jarocin witam...sprzedam drewno opalowe sosna.80 zł za metr..posiadam transport tel. kom.: 695 915 281 |
|
|
|
|
no to ja chyba niezle przepłaciłem bo dałem 200 za grab i olche ale porąbaną i z transportem ale 80...? troche podejrzane... sosna daje mało ciepła i bardzo brudzi ale za taka kase to chyba się opłaca
|
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
@Rangers jak widzisz sa ludzie ktorzy oferuja sie za 80 zl z transportem. A czy to sosna, dab, buk, brzoza nie ma najwiekszego znaczenia.
@kudlaj Wielkie Dzięki ! @giusi ja nie znam sie zbytnio na cenach ale jak pytalem to mowili pomiedzy 120-160 zł za m3 Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
Osobiscie bym nie polecal opalu za 80zl ja juz sie naciolem na takim opale teraz wole dac te160-180 i wiem ze mam m3 drewna i to dobrego.Ja zawsze biore od goscia z Jarocina niewiem jak sie nazywa ale mam do niego nr tel wiem tylko ze pracuje w nadlesnictwie rozwadow i cos kombinuje z drewnem,mowil ze to zawsze taniej wychodzi.
|
|
|
|
|
[cytat]@Rangers jak widzisz sa ludzie ktorzy oferuja sie za 80 zl z transportem. A czy to sosna, dab, buk, brzoza nie ma najwiekszego znaczenia.
[b] cytat] Drewno za 80 zl z transportem? to biomasa jest. Jeśli dla ciebie nie ma znaczenia czym palisz, to pal śmieci. A komin za dwa lata się rozleci. Gatunek drewna ma OGROMNE znaczenie. |
|
|
|
|
CYTAT A czy to sosna, dab, buk, brzoza nie ma najwiekszego znaczenia. Nie ma znaczenia A co ma znaczenie w takim razie ? To tak jak byś powiedział, że nie ma znaczenia czy piwo, wino, wódka ... dla Ciebie to wszystko taki sam alkohol :p STOP gwałcicielom mechaniki ! Klucz dynamometryczny podstawowym narzędziem pracy. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT A czy to sosna, dab, buk, brzoza nie ma najwiekszego znaczenia. Nie ma znaczenia A co ma znaczenie w takim razie ? To tak jak byś powiedział, że nie ma znaczenia czy piwo, wino, wódka ... dla Ciebie to wszystko taki sam alkohol :p To ma znaczenie, By było w dobrej cenie. Niektórym jest wszystko jedno, gdy kupują samochód to nie ważne czy to mesio czy maluch, byle kosztował do 500 złotych. A z alkoholi polecam denaturat. Będzie jeszcze taniej. I moc ma. Bo skoro nie ma znaczenia dla niektórych czym się ubzdryngolić... |
|
|
|
|
80 zl z transportem to nie wiem gdzie znajdziesz.
Ja mam kilka m3 rozbiorkowego po 70 zł ale transport po stronie kupujacego - mozesz szukac tez w ogloszeniach kogos kto przewiezie. Jak cos pisz na PW bo chce sie tego pozbyc. |
|