|
|
|
Nie majsterkuje, potrzebuje wywiercić kilka otworów w betonie, mam dość pożyczania i łachy.
Nie chcę przepłacać, ale też nie chcę aby poległa na kilku dziurach w ścianie. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja kupiłem sobie w lidlu parksaida za 2 stówki i tyle co on przeżył to moge Ci z czystym sumieniem polecić. Wiertła sds, przejściówka na zwykłe wiertła, 2 groty. Na bieżąco nią kuję i wiercę i za tą kasę naprawdę warta. Na allegro widziałem kilka takich.
http://fanlidla.pl/gazetka/2012.09.13.narzedzia/7148,Mlotowiertarka,pnematyczna |
|
|
|
|
do sporadycznego wiercenia to bedzie to co kolega zapodał.
A jak planujesz coś więcej podłubać to tylko hilti ewentualnie makita. ale to inna klasa cenowa. Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|
|
|
|
bartomix tłukłem się nią na różnych robotach i nigdy mnie nie zawiodła to tak do wiadomości, że nie używam ją do prac domowych
|
|
|
|
|
Made in China. Uwaga: Nie włączać do sieci.
|
|
|
|
|
CYTAT Made in China. Uwaga: Nie włączać do sieci. Czyli ciebie też nie można wypuszczać na ulicę. Pokaż mi co dzisiaj nie jest czajna? |
|
|
|
|
O taak sam posiadam taką faktycznie jest nie do zarżnięcia.
Tyle co ona kleju wymieszałą we wiadrach to sie w pale nie miesci.. |
|
|
|
|
czy to czasem nie jest tzw Bułgar??
|
|
|
|
|
Tak jest! to jest właśnie bułgar
:) |
|
|
|
|
CYTAT za 2 stówki trochu drogo, jak na kilka otworów na prawdę nie jestem typem majsterkowicza |
|
|
|
|
Grzegorz. na allegro od 30 zł kupisz wiertarkę ... kupuj najtańszą jeśli jesteś "niedzielnym wiertaczem" nawet jeśli rozpadnie Ci się po roku to za przykładowe 200 zł ... masz zapas na najbliższe 5 lat ... sam mam jedną podobną (Power Devil) i smiga już chyba 10-ty rok do cięższych robót mam wiertarkę z SDSem ... ale do standardowego wiercenia w ścianie styka najtańsza wiertarka z udarem
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Od roku posiadam wiertarkę z udarem Einhelna i wiertarko wkrętarkę akumulatorową i osobiście mogę polecić, zakupu dokonałem w Mrówce cena nie przekracza 200zł.
|
|