|
|
|
Gdzie w tej chwili są najniższe ceny za badania laboratoryjne w Stalowej Woli?
Kiedyś chodziłam do Dilabu, ale od tego czasu upłynęło sporo wody w Sanie i w międzyczasie pojawiły się nowe pracownie. Mam do wykonania spory pakiet badań, w tym testy alergologiczne i szukam najtańszego miejsca - co by totalnie nie zbankrutować. Będę wdzęczna za wszelkie sugestie, gdyż nie udało mi się znaleźć w sieci cenników okolicznych placówek |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
W Arce jest nowe labolatorium Diagnostyka, ceny niskie, do tego rabat z kartą stałego klienta, wyniki można sprawdzić i wydrukować z internetu. Niestety ktoś tu kiedyś pisał o jakiejś wpadce tego labolatorium. Ja nie miałam nigdy żadnych problemów i osobiście polecam, ale warto popytać
www.diag.pl a, są jeszcze pakiety badań |
|
|
|
|
Też robię badania w tym laboratorium w Arce. Nie wiem czy tam jest najtaniej bo nie latałem po wszystkich ale mi tam pasuje.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Ja przez całą ciązę też robiłam tam badania, dość dużo tego było, nigdy nie miałam zastrzeżeń. A dużo taniej niż np. w Dilabie.
|
|
|
|
|
Powiedz mi na co chcesz chorowac , a powiem ci jakie badania zrobic - dilab omijaj długim łukiem...
Dr Kwaśniewski: "Wielu ludzi pisze do mnie, że na diecie optymalnej czuli się bardzo dobrze do czasu, gdy zrobili sobie badania krwi, a lekarz postraszył ich, że są nieprawidłowe. Najważniejsze dla chorego jest, aby mógł wyleczyć się z chorób, na które choruje, aby go nic nie bolało, by mógł cieszyć się życiem. Gatunek ludzki z powodu niewłaściwego odżywiania, jest gatunkiem zdegenerowanym i chorym. Normy w poziomie cholesterolu, lipidów, trójglicerydów i innych związków zwykle badanych, są normami właściwymi dla przedstawicieli zdegenerowanego i chorego gatunku". |
|
|
|
|
Bardzo Wam dziękuję za odpowiedzi!
Wybieram sie w takim razie do Diagnostyki, z Dilabu byłam zadowolona, ale z tego co pamiętam, to było tam właśnie dość drogo... "Optymalnym" - na razie - dziękuję również |
|
|
|
|
Tanio to nam chinole mieli autobana zbudować. Każdy wie jak się skończyło.
Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|
|
|
|
odświeżam temat gdzie zrobię tanie badania laboratoryjne?
|
|
|
|
|
W Dilabie to loteria - niektóre panie są miłe i kompetentne, ale można trafić też na inne (nie noszą identyfikatorów niestety), które zrobią z człowieka sito, a i tak nie dadzą rady pobrać krwi - to akurat w przypadku siwej pani z włosami za ucho. Odradzam.
|
|
|
|
|
Ja robię badania sobie i dzieciom w Dilabie. Najważniejsze że potrafią się dobrze wbić w zyle dziecku i zagadać je tak że tylko ał zdąża powiedzieć.
|
|