|
|
|
Witam, często szukam różnych rzeczy w ogłoszeniach, i żeby nie przeglądać strona po stronie używam wyszukiwarki, aż tu nagle zonk.... nie działa.
Czy wy też macie taki problem? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dokładnie mam tak samo. Już dawno zauważyłam ten defekt, ale czasami próbuję jeszcze znaleźć ogłoszenie przez wyszukiwarkę mając nadzieję, że coś się zmieniło. Na marne... Trzeba przeglądać strona po stronie. Z własnych doświadczeń też mogę napisać, że zgłaszanie jakiegokolwiek problemu, niedogodności do poprawienia nic nie daje, bo i tak nikt się tym tutaj nie zajmie. Nie raz już pisałam o tym, że klikając na "odpowiedz" powinno przkierować na stronę logowania, a później z powrotem na okienko, w którym można napisać tę odpowiedź, a nie na stronę /forum.
|
|
|
|
|
Administratorze! Patrz wyżej. Nie będę się powtarzał.
Minęło ponad pół roku, a wyszukiwarka nadal nie działa. Naprawdę nie macie tam nikogo, kto znałby się choć trochę na działaniu forum i byłby w stanie to naprawić? |
|
|
|
|
Dołączam sie do przedmówców. Dziś też chciałem znaleźć coś na ogłoszeniach ale oczywiście ten sam błąd, już myślałem że coś jest nie tak z moją przeglądarką ale widzę, że portal schodzi na psy.
Już lepiej na stalowka....net bo tam choć wszystkie w kategorii są na jednej stronie i można użyć wyszukiwarki z przeglądarki choć to też dziwne działanie ale skuteczne a tu ... Oj Panowie/Panie defekt jest już od dłuższego czasu nienaprawiony. Jeśli nie potraficie to może jakiś informatyk na umowę zlecenie |
|
|
|
|
Mogę uzyskać informację, czy cały czas pocicie się i kombinujecie jak naprawić zdupione wyszukiwanie, czy olaliście już dawno temat, bo nie umieta i nie mata pieniędzy, żeby komuś zapłacić, aby to za Was zrobił? Pozdrawiam
|
|
|
|
|
Może informatycy ciężko pracują i nikt nie ma czasu odpisać, nie ma co zakładać od razu, że temat i ludzie olani.
|
|
|
|
|
Witam,
wyszkiwarka ogłoszeń już działa. |
|
|
|
|
Dziękuję serdecznie. Mnie jednak nie o ogłoszenia chodziło, a o forum. Może nie uściśliłem, fakt. A przeszukiwarka forum wciąż szwankuje. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
Wyszukiwarka forum również powinna działać.
|
|
|
|
|
Przerzucanie stron, przynajmniej na moim internecie w dalszym ciągu nie działa
|
|
|
|
|
Przecież ta "wyszukiwarka" nie działa chyba od samego początku. Sm znowu naobiecuje, że zrobi, a skończy się jak zwykle, czyli bez zmian
Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
|
|
No chyba nie działa od zawsze, ale zawsze można zrobić, by działała od teraz ;)
|
|
|
|
|
Działa przerzucanie stron.
|
|