|
|
|
Post dotyczy zespołu weselnego, mówili na nich kiedyś PARADIUKI ale nie wiem czy taka mieli nazwe. Wiecie coś może o nich, grają nadal albo czy mają jakaś strona internetowa? Cokolwiek ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
z tego co wiem to chłopaki dalej grają i chyba są z Grębowa.
|
|
|
|
|
Dziekuje ;)
|
|
|
|
|
Grali u mnie w październiku Wszyscy bardzo zadowoleni Polecam ale w internecie ich nie znajdziesz
|
|
|
|
|
polecam MAY-DANCE
|
|
|
|
|
A co sądzicie o zespole Mowiz?
|
|
|
|
|
Jesli wesel to tylko z MOWIZ grali u mnie i goscie jak i ja zadowoleni w 100% żadne dyskietki muzyka w 100% na żywo! Co sie ceni
|
|
|
|
|
Witam, czy ktoś widział i słyszał jak gra zespół Eden z Gorzyc?
|
|
|
|
|
Witam Chciałabym pociągnąć temat zespołu na wesele . Znacie może i polecacie jakiś fajny , nie pijący w przystępnej cenie Z góry dziękuje za pomoc ;)
|
|
|
|
|
A z ciekawości zapytam czy ktoś słyszał o zespole Autorewers z Tarnobrzega?
Doszły mnie słuchy, że to bardzo dobry zespół potrafiący zabawić gości super zabawami a także biesiadowaniem między stołami. Kilku znajomych było na weselach gdzie wyżej wymienieni grali i byli bardzo zadowoleni, grają dla każdego coś dobrego i dla młodego i starego, zastanawia mnie jakie Wy macie na ich temat zdanie? Ktoś miał okazję bawić się na weselu przy ich muzyce? |
|
|
|
|
a ja polecam Ragtime, bawiłem się prywatnie jak grali u znajomych. Dla mnie ich styl jest super, mają rockowe inklinacje
|
|
|
|
|
Polecam zespol ELEZIS nazwa nieciekawa,mlode chlopaki chyba z Bychawy , czesto graja w Borowie a jak dla mnie to rewelacja ,u mnie grali w 2005 kontaktowi,uczciwi ,niema z nimi problemu no i swietníe grajamaja swoja stronke.google pomoze.jeszcze raz polecam
|
|
Dołączył: 28 Lip 2009r. Skąd: stalowa wola, nisko Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Elezis polecam na 100 %
Auto Ślub - Zawioze do ślubu pięknym nissanem altimą, oraz mitsubishi lancer kolory białe idealne na ślub. Konkurencyjne ceny! Zapraszam mazan85@poczta.onet.pl gg 8867405,priv |
|