|
|
|
gdzie moge zalozyc tzn w jakim najlepszym banku konto zlotowkowe online,bez prowizji za to ze mam to konto a przede wszystkim chodzi mi o konto w pln tylko i wylacznie przez internet i dla osob z poza Polski.Za wszelkie informacje dziekuje!
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 1 Lis 2012r. Skąd: Wioska Smerfów Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Założyć możesz w internecie.
Każde konto bazowe w PL, to konto PLN. Nie znam banku, który ma wyłącznie konta internetowe dla osób zza granicy hehe dobre.. Moja opinia to: 1. Alior Sync 2. Getin Online Te 2 banki są wyłącznie internetowe i każdy ma swoje +. Kto się boi Gargamela, niechaj zaraz idzie spać !!! |
|
|
|
|
Alior odpada! W ostatnia srode zalozylem tam konto bedac w Stalowej Woli,ale panienka sie dziabnela i zle wpisala moj numer telefonu kom z US i nie moge dostac tymczasowego hasla aby sie na to konto zalogowac.Dzisiaj dzwonilem do Alior Bank na ul.KEN i ta panienka powiedziala mi ze musze miec z Konsulatu RP z US pismo potwierdzone do zmiany #tel i musze im to deslac! Dla mnie to chore! Ani na maila,ani tel nie moge nic zmienic.Sprawdze ten drugi bank! Dzieki Gargamel! Pozdrawiam!
|
|
Dołączył: 1 Lis 2012r. Skąd: Wioska Smerfów Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Ja nie napsiałem Alior Bank , tylko Alior Sync :-)
Alior Sync nie ma swojej placówki, wszystkie formalności załatwiasz z konsultantem online - https://onlin(...)tionID=1 Rozumiesz ? Prawdziwy ***** ninja nie płaci za konto i ma 5% cashback-u za każdy zakup w necie ! Pozdro. Kto się boi Gargamela, niechaj zaraz idzie spać !!! |
|