|
![]() |
|
Poszukuje dobrej siłowni w St. Woli w której mogła bym "wynająć" trenera. Potrzebuje osoby która poświeciła by mi czas przygotowała plan ćwiczeń na róże partie ciała i zrzucenie kilku kilogramów
![]() I jeszcze potrzebuje namiary na dobrego Dietetyka w St. Woli Proszę o rady ![]() ![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
a więc tak, wpisuje Pani w google Siłownia Stalowa Wola noi wyskakuje troche tego : ) Pierwszy jest Klub Kaito (z tego co czasami widzę przychodzą rózne Panie i maja "indywidualne" treningi), nr wszystko podane na stronie
![]() ![]() ![]() btw. zawsze myślałem ze forum jest ostatecznością w dowiadywaniu się czegoś ![]() |
|
|
![]() |
|
Ajsmen: Pani szuka opinii. Forum jest PIERWSZYM miejscem, w którym takich się szuka. Przecież nie wejdzie na stronę którejś z siłowni i nie znajdzie tam informacji nt. jej plusów i minusów. Podobnież nie zadzwoni do właściciela i nie zapyta, czy warto przyjść do jego siłowni czy iść gdzie indziej
![]() Żeby nie było całkiem OT, to podpowiem, że jeśli chodzi o dietę i treningi to słyszałem co nieco o panu który sprzedaje suple w Tesco (na "wyspie" vis-a-vis pralni). Podejdź, zapytaj się, może dobrze słyszałem, może coś Ci doradzi. Pozdrawiam. |
|
Dołączył: 1 Lis 2012r. Skąd: Wioska Smerfów Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Rudella, Ty się zastanów, czy warto wywalać bezsensownie kase
![]() Po co Ci "trener" który na dzień dobry ułoży Ci plan treningowy, identyczny jak dla wszystkich innych kur domowych. Ja rozumiem, że są SŁABI ludzie nad którymi trzeba stać, by ruszyli swoje dup*ko i zaczeli robić coś w kierunku zdrowego trybu życia. Ale pomyśl tylko, że nic Cię nie ogranicza, by Twoją siłownią był dom i świeże powietrze. Siłownia jest dla ludzi którzy łamią swoje granice a nie dla mięczaków takich jak Ty Rudella - zmobilizuj się wreszcie kobieto i włącz sobie YouTube , poszukaj treningów aerobowych, tae-bo, cardio dance training. W necie masz wszystko za darmoszke, porady, opinie - tylko ku*wa CHCIEĆ ![]() Kto się boi Gargamela, niechaj zaraz idzie spać !!! |
|
|
![]() |
|
Chodziłam na tea- bo przez ok. miesiąc ale pozniej musialam zrezygnowac bo mnie sparaliżowało na twarzy i juz nie wrociłam w mieszkaniu nie mam takich warunków niby mam przyzad do biegania ale moi sąsiedzi to stare dewoty i im wszystko przeszkadza... A na dworze pogody nie ma mam biegac po sniegu i po deszczy jakos sie w tym nie czuje dlatego chcialam tego trenera wolala bym zeby miał na mnie oko bo sama za siebie sie nie wezme podejsc juz mialam z 10 ;p
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Ajsmen: Pani szuka opinii. Forum jest PIERWSZYM miejscem, w którym takich się szuka. Przecież nie wejdzie na stronę którejś z siłowni i nie znajdzie tam informacji nt. jej plusów i minusów. Podobnież nie zadzwoni do właściciela i nie zapyta, czy warto przyjść do jego siłowni czy iść gdzie indziej ![]() Żeby nie było całkiem OT, to podpowiem, że jeśli chodzi o dietę i treningi to słyszałem co nieco o panu który sprzedaje suple w Tesco (na \"wyspie\" vis-a-vis pralni). Podejdź, zapytaj się, może dobrze słyszałem, może coś Ci doradzi. Pozdrawiam. Pani napisała ze szuka dobrej siłowni,a nie opinii o siłowniach w stw, siłownia moze być dobra ale może mieć i zła opinie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Rudella, Ty się zastanów, czy warto wywalać bezsensownie kase ![]() Po co Ci \"trener\" który na dzień dobry ułoży Ci plan treningowy, identyczny jak dla wszystkich innych kur domowych. W necie masz wszystko za darmoszke, porady, opinie - tylko ku*wa CHCIEĆ ![]() Bzdury. Jeśli chcesz coś robić dobrze, to szukasz specjalisty który ci wyjaśni co i jak. I tyczy sie to praktycznie każdej dziedziny życia. Po co chodzić do lekarza czy prawnika, czy w ogóle chodzić do szkoły/studiować skoro w necie masz wszystko za darmoszkę? Trener osobisty to super sprawa - potrafi ułożyć sensowny plan ćwiczeń z uwzględnieniem newralgicznych partii ciała, indywidualnie dostosowany do możliwości, wieku, kondycji i stanu zdrowia danej osoby. Ma też jakieś pojęcie o suplach i potrafi doradzić sensowną dietę. To co dobre dla jednego, może być szkodliwe dla drugiego. Z filmikami z YT to można sobie zrobić krzywdę - każde ćwiczenie nieumiejętnie wykonywane może spowodować kłopoty zdrowotne, z kalectwem włącznie. I to ci powie każdy mający trochę oleju w głowie. |
|