|
|
|
To prawsa, że 8 listopada ma być noc zakupów c galerii city park?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Boże kochany. Tak ciężko wpisać w google chociażby "City Park Stalowa Wola"? Zajęło mi to 5 sekund, a od razu dostałam odpowiedź na pytanie, czy 8 jest noc zakupów. Poszukaj sama, może nauczysz się korzystać z wyszukiwarki...
A żeby temat nie był całkowicie bezsensowny to zauważcie, że "Noc zakupów" to jest tylko chwyt marketingowy, żeby wyprzedać stare kolekcje lato-jesień Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
|
|
Boże kochany no bez podniecania sie!! szukaam i nie znalazlam a zreszta co ja ci sie bede tlumaczyc byeeeee :]
|
|
|
|
|
To coś kiepsko szukasz ;) i nie wiem kto tu się tak dokładnie podnieca nocą zakupów w City Parku
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
|
|
Dyskusja z fanatykami i ślepymi wyznawcami jest bezsensowna. |
|
|
|
|
no ja sie nie podniecam wyszukiwarka google tylko zakupami chetnie sobie kupie jak to napisalas letnia bluzke za rok bedzie jak znalazl
|
|
|
|
|
Nie mam fb
|
|
|
|
|
Hahahahhahahahahahahaah, śmiechu co niemiara.
A temat do zamknięcia, Modzie. Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
|
|
ciesze sie ze cie rozsmieszylam znajaca sie na wszystkim specjalistko siedzaca tylko na stalowe miasto Dokladnie temat do zamkniecia dowiedzialam sie co chcialam ide na spacer bo za ladna pogoda na siedzenie i smianie sie z byle czego
|
|
|
|
|
Koleżanko, jak chcesz mnie obrażać, to miej honor zrobić to na pw Tak się składa, że w mieście w którym mieszkam, jest koszmarna pogoda, z resztą, ja mam pracę i na takie spacerki pozwolić sobie nie mogę. A na napisanie posta owszem Także jak jeszcze coś masz do powiedzenia, to zapraszam do prywatnej korespondencji
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|