|
|
|
Celem, konkursu jest wskazanie gmin, które dzięki różnym czynnikom (m.in. takim jak sprawne władze, zorganizowane społeczności, przyroda, miejsca pracy) stają się atrakcyjnymi miejscami dla życia Polaków.
Udział w głosowaniu może brać każdy. Jedynym warunkiem udziału jest posiadanie adresu mailowego z możliwością odbioru poczty elektronicznej. Głosować będzie można od 23 października do 15 listopada 2012 roku. Nagrodę stanowi kampania promująca gminę w tytułach i portalach należących do Organizatora. Cennikowa wartość promocji to 200.000,00 PLN (dwieście tysięcy złotych) netto, z czego na promocję prowadzoną w formie reklam i ogłoszeń publikowanych na portalach Organizatora przeznaczonych jest nie mniej niż 30% (trzydzieści procent) tej kwoty. Podana powyżej proporcja nie może ulec zmianie. Głosować można tu: http://www.rp.pl/temat/944776.html Na razie mamy mało głosów, ale na pewno dzięki rozpropagowaniu przeskoczymy wygrywający teraz Grodzisk Mazowiecki! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zaraz tu się znajdą lokalni "patrioci", którym tu źle i w ogóle wszystko do d.....y.
A może będę miło zaskoczony? Ja już głos oddałem. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Podbijam temat.Głosujcie ludziska!
Wchodząc do tej Europy musimy pamiętać, ze tam są plusy dodatnie i ujemne. /Lech Wałęsa/ |
|
Dołączył: 1 Gru 2010r. Skąd: St.Wola oś.Centralne Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Głosujcie ludziska! Przekonaj mnie MYŚL! |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Głosujcie ludziska! Przekonaj mnie Twój wybór Kurcze do pierwszej dwudziestki niewiele brakuje Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Głosujcie ludziska! Przekonaj mnie Nie zamierzam nikogo przekonywać.Apel skierowałem do osób, którym cokolwiek zależy na promocji naszego miasta... Wchodząc do tej Europy musimy pamiętać, ze tam są plusy dodatnie i ujemne. /Lech Wałęsa/ |
|
|
|
|
Nie potrafisz przekonać, to nie namawiaj
MYŚL! |
|
|
|
|
Zagłosowałam. Jak ktoś ma kilka mejli może parę razy głosować. Może uda się zająć jakieś godne miejsce
>><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
Betty, oszustwo
MYŚL! |
|
|
|
|
rajmund oj tam po co od razu takie wielkie słowo pisać jak "oszustwo" to tylko mała pomoc i przywiązanie do miasta. Myślę, że pozostali (w poszczególnych powiatach i gminach) robią to samo żeby ich miasto wygrało.
>><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
GŁOSOWAĆ
Ataki rasistowskie są częścią życia w wielkim mieście. |
|
|
|
|
CYTAT Nie potrafisz przekonać, to nie namawiaj Do czego mam cię przekonywać?Do tego, że warto promować miasto w którym mieszkasz?Nie głosuj, skoro nie chcesz.I nie narzekaj później, że Stalowa to miasto bez przyszłości...Namawiam tych, którym los naszego miasta nie jest obojętny... Wchodząc do tej Europy musimy pamiętać, ze tam są plusy dodatnie i ujemne. /Lech Wałęsa/ |
|
|
|
|
CYTAT Nie potrafisz przekonać, to nie namawiaj Nie zainteresowany, nie zaglądaj, nie zawracaj dupy. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Jesteśmy już na 17 miejscu, 107 głosów.
POSIADANIE WŁASNEGO ZDANIA NIE JEST ŻADNYM PRZESTĘPSTWEM. |
|
|
|
|
111
No ale 1.Gmina Tarczyn Rodzaj:gmina miejsko-wiejskaPowiat:piaseczyńskiWojewództwo:mazowieckieLiczba głosów:1898 "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
Dołączył: 29 Gru 2006r. Skąd: Stalowa Wola/Gdańsk Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Załatwione. Wraz z małżonką (zakochana w Stalowej) oddaliśmy nasze głosy na nasze miasteczko
Maciej =========================================== Gdy nie mamy, co kochamy, to kochamy to, co mamy :) |
|
|
|
|
Dlaczego mi wmawiacie, że jestem nie zainteresowany? Albo nie chce głosować?
Może dlatego, że zbyt uproszczonym sposobem myślicie? Przekonaj mnie -było czymś w rodzaju "pytania retorycznego" MYŚL! |
|
|
|
|
Witajcie.
W tym temacie zbędne są retoryczne pytania. Kto ma ochotę i czuje impuls ,żeby zagłosować, to głosuje i już. Ja już zagłosowałam i namawiam innych, niech się u nas coś dzieje !!! |
|
|
|
|
Fajnie, 12 miejsce.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Obowiązek lokalnego Patrioty spełniony! - 11. miejsce (Długołęka depcze nam po piętach, natomiast krok dzieli Nas od 10tej gminy Jedlina Zdrój).
|
|
|
|
|
No i mamy 10 miejsce
Ale jak na tak duże miasto to głosów w sumie niewiele... Wchodząc do tej Europy musimy pamiętać, ze tam są plusy dodatnie i ujemne. /Lech Wałęsa/ |
|