|
|
|
Ja szukam taniego i dobrego dentysty czy Trafidło, jest dobrym dentystą ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a jaki jest koszt jednej wizyty -leczenia kanalowego u pani Zielinskiej?
|
|
|
|
|
Narutowicza 150 zl kanalowe
|
|
|
|
|
CYTAT Narutowicza 150 zl kanalowe Przestańcie pisać takie ogólniki. Co z tego wynika ? NIC. Na leczenie kanałowe wpływa multum czynników, od których zależy cena. A znam takich, co nawet zdjęcia nie robią podczas leczenia kanałowego (bo nie mają czym ...) |
|
|
|
|
Czy pani Zielińska, ta z gabinetu na ul. Narutowicza leczy kanałowo pod mikroskopem?
Mam do zrobienia dwa zęby wielokanałowe + korony i szukam gabinetu, w którym jest duża szansa na to, że nie trzeba będzie wydawać na poprawki, bo to jednak niestety kosztowne leczenie :( Czy ktoś ma jakieś sugestie, jakieś doświadczenie, coś mógłby podpowiedzieć? I jeszcze pytanie: czy doktor Jachim, który kiedyś przyjmował w Dentesie, prowadzi jeszcze gdzieś praktykę? |
|
|
|
|
CYTAT Czy pani Zielińska, ta z gabinetu na ul. Narutowicza leczy kanałowo pod mikroskopem? Mam do zrobienia dwa zęby wielokanałowe + korony i szukam gabinetu, w którym jest duża szansa na to, że nie trzeba będzie wydawać na poprawki, bo to jednak niestety kosztowne leczenie :( Czy ktoś ma jakieś sugestie, jakieś doświadczenie, coś mógłby podpowiedzieć? I jeszcze pytanie: czy doktor Jachim, który kiedyś przyjmował w Dentesie, prowadzi jeszcze gdzieś praktykę? Jak byłam u niej ostatnio, nie miała mikroskopu. Zapłaciłam 500zł za leczenie, ząb musiał być ponownie leczony wydatek 1000zł. Nie polecam tej Pani. |
|
|
|
|
Niedobrze :( Dziękuję Ci za opinię Dziefczynko. A mogę podpytać gdzie zdecydowałaś się poprawiać po niej?
|
|
|
|
|
Ja zapłaciłem 600 za kanałowe i odbudowe. 3 miesiące później zęba szlag trafił i musiałem usunąć. Nie polecam!
|
|
|
|
|
CYTAT Niedobrze :( Dziękuję Ci za opinię Dziefczynko. A mogę podpytać gdzie zdecydowałaś się poprawiać po niej? Poprawiałam w dentesie, póki co minął rok i wszystko jest jak należy. |
|
|
|
|
Po zakończonej wizycie polecam sprawdzić platformę pacjenta zip.nfz.gov.pl, u pewnej Pani "dr" miałem wizyty prywatne za które płaciłem normalnie (100zł lub 150zł od zęba), a dodatkowo po kilku miesiącach na platformie okazało się że Pani "dr" wpisała sobie te wizyty na NFZ dostając za to bez mojej wiedzy kolejne pieniążki.
|
|
|
|
|
No właśnie i znajdz tu dobrego dentyste
|
|
|
|
|
Pamiętajcie, że są dwie dr Zielińskie.
Polecam tą, która nie ma podpisanego kontrakt z NFZ. Przyjmuje w bloku na Narutowicza obok Stokrotki. Płatne za każdy kanał chyba 100+cena plomby. Konkretnie i na temat. Plomby trzymają się juz ponad 2lata. Odbudowany ząb w całości mam już ok 5lat bez poprawek. Korzystam tylko z przeglądów. Nie polecam dentystki z Poniatowskiego pomiędzy pawilonami. W leczeniu "prywatnym"(jak się okazało)wszystko co zrobiła bylo do poprawki po niecałym roku. Aparat Rtg stoi a fotki zrobiona na własny koszt w innym zakładzie. Niestety jeżeli chcesz super tanio to trzeba być przygotowanym na super poprawki. |
|