|
|
|
Witam wszystkich i zapytuję czy w Stalowej jest jakiś sklep ze zdrową żywnością? Interesuje mnie ciecierzyca, chińska fasola i tak dalej;) Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zdrowe jedzenie - biały ser, kaczczka czy kura sztucznie nie pędzone, wiejskie jajka to tylko na rynku od bab
... |
|
|
|
|
Optymalne Centrum Żywieniowe
15 842 56 85 al. Jana Pawła II 19a nie wiem czy jeszcze istnieje ... |
|
|
|
|
Moderowano przez: Jacek Wodze na nerwy...
|
|
|
|
|
CYTAT Witam wszystkich i zapytuję czy w Stalowej jest jakiś sklep ze zdrową żywnością? Interesuje mnie ciecierzyca, chińska fasola i tak dalej;) Pozdrawiam Zobacz w środku hali targowej tam niedawno otworzyli sklep ze zdrową żywnością. Pozdrawiam do ang: optymalne jezdzenie to nie zdrowe jedzenie więc sie nie reklamuj....to chore!!! |
|
|
|
|
CYTAT Witam wszystkich i zapytuję czy w Stalowej jest jakiś sklep ze zdrową żywnością? Interesuje mnie ciecierzyca, chińska fasola i tak dalej;) Pozdrawiam na Siedlanowskiego koło apteki sklep ze zdrową żywnością,i w Sklepie Stokrotka jest stoisko ze zdrową żywnością;) |
|
|
|
|
lena32
ja się nie reklamuje bo nie mam nic wspólnego z jedzeniem ... |
|
|
|
|
CYTAT lena32 ja się nie reklamuje bo nie mam nic wspólnego z jedzeniem Prana Ci wystarczy??? A piwko? A goloneczka po stalowowolsku?! Nie tęsknisz?! |
|
|
|
|
Moderowano przez: panna_pina 2. Zabronione jest w szczególności publikowanie: 2.2. treści ironizujących, prześmiewczych lub złośliwych, stanowiących przejaw braku szacunku 2.6. wpisów naruszających zasady pisowni języka polskiego, niedbałych i niezrozumiałych.
Ogon , nerki , wątroba i cały tłuszcz z barana , to Najświętsza rzecz Mojżesza kapłana/Biblia/. |
|